schaamte

Zesjarige jongen geschorst na zoen op wang van meisje

Wat hier hooguit als schattig wordt gezien loopt elders op de wereld uit op een klein drama. Een zesjarige jongen uit het Amerikaanse Colorado is geschorst door de schoolleiding nadat hij een klasgenootje een zoen op de wang had gegeven.

Dat meldt KRDO maandag. Volgens de schoolleiding valt de zoen volgens het reglement onder seksuele intimidatie. Hunter Yelton zegt in een interview dat hij spijt heeft van het voorval.

Jennifer Saunders, de moeder van de jongen, zegt dat de kus van haar zoon alleen maar speels bedoeld was. ”Het meisje vond het prima, ze zijn vriendje en vriendinnetje. De andere kinderen van de klas zagen het en meldden het aan de muziekleraar.” Saunders kreeg een belletje van de schooldirecteur, die de term ‘seksuele intimidatie’ liet vallen.

Volgens Saunders heeft het voorval flink wat invloed op haar zoon gehad. ”Nu komt mijn zoon met vragen, zoals wat seks precies is. Kinderen van zes horen die vraag niet eens te stellen”, zegt ze tegenover de website.

Eerder werd Yelton ook al geschorst voor het zoenen van een meisje. De schoolleiding hoopt dat het jongetje met deze tweede schorsing zijn gedrag aan gaat passen. Volgende week mag hij weer terug naar school.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.