schaamte

Zesjarige jongen geschorst na zoen op wang van meisje

Wat hier hooguit als schattig wordt gezien loopt elders op de wereld uit op een klein drama. Een zesjarige jongen uit het Amerikaanse Colorado is geschorst door de schoolleiding nadat hij een klasgenootje een zoen op de wang had gegeven.

Dat meldt KRDO maandag. Volgens de schoolleiding valt de zoen volgens het reglement onder seksuele intimidatie. Hunter Yelton zegt in een interview dat hij spijt heeft van het voorval.

Jennifer Saunders, de moeder van de jongen, zegt dat de kus van haar zoon alleen maar speels bedoeld was. ”Het meisje vond het prima, ze zijn vriendje en vriendinnetje. De andere kinderen van de klas zagen het en meldden het aan de muziekleraar.” Saunders kreeg een belletje van de schooldirecteur, die de term ‘seksuele intimidatie’ liet vallen.

Volgens Saunders heeft het voorval flink wat invloed op haar zoon gehad. ”Nu komt mijn zoon met vragen, zoals wat seks precies is. Kinderen van zes horen die vraag niet eens te stellen”, zegt ze tegenover de website.

Eerder werd Yelton ook al geschorst voor het zoenen van een meisje. De schoolleiding hoopt dat het jongetje met deze tweede schorsing zijn gedrag aan gaat passen. Volgende week mag hij weer terug naar school.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.