trouwen

Zes tips om vreemdgaan te voorkomen

Ben je aan het daten en begin je langzamerhand te geloven dat dit een blijvertje zou kunnen zijn? Hartstikke fijn voor je! Hebben is houden, dus om die prille liefde te laten uitbloeien tot een vaste relatie zullen jullie beiden je beste beentje voor moeten zetten.

Vreemdgaan voorkomen

Misschien ben je zelf ooit bedrogen of was jij degene die ‘buiten de pot piste’ in een vorige relatie, hoe dan ook, het heeft je relatie waarschijnlijk niet veel goeds gebracht. Om de sleur buiten de deur te houden en elkaar op seksueel vlak altijd en eeuwig trouw te blijven komt Kees van der Staaij van de SGP met een zestal tips om vreemdgaan te voorkomen. Hij is een fervent voorstander van eeuwige huwelijkse trouw en ageert al geruime tijd tegen sites die vreemdgaan promoten.

De SGP-leider geeft de volgende zes tips:

 1. Maak tijd voor elkaar
  Maak tijd voor elkaar vrij, ook al heb je allebei nog zulke drukke levens. Tijd voor elkaar nemen, is zo ontzettend belangrijk. Leid je allebei een druk bestaan? Trek dan de agenda’s en plan ruimte in om tijd voor elkaar te maken.
 2. Doe iets leuks
  Ga er samen een paar dagen op uit. Ontsnap even uit de sleur van alledag. Geniet van de rust én van elkaar.
 3. Denk aan de kinderen
  Heb je kinderen? Besteed dan ook aandacht aan hen. Bedenk dat zij nog jong zijn én kwetsbaar. Denk aan hun toekomst.
 4. Sta even stil bij de goede dingen
  Een huwelijk en relatie is in voor- en tegenspoed. Sta zo nu en dan ook eens even stil aan de goede tijd die je samen hebt gehad. Bedenk wat je samen hebt opgebouwd.
 5. Praat met anderen
  Praat met anderen. Bespreek met vrienden of familie de dingen in de relatie of in het huwelijk die goed gaan. Maar wees ook eerlijk als het minder gaat. Er zijn altijd mensen die je verder kunnen helpen.
 6. Zoek hulp
  Als je het gevoel hebt dat er meer dingen mis gaan: kijk eens op sites als verbeterjerelatie.nl. Daar staan handige tips op, verhalen van experts en een goede test.

Denk jij dat deze tips helpen of is het vechten tegen de bierkaai wanneer je relatie in het slob zit?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.