trouwen

Zes tips om vreemdgaan te voorkomen

Ben je aan het daten en begin je langzamerhand te geloven dat dit een blijvertje zou kunnen zijn? Hartstikke fijn voor je! Hebben is houden, dus om die prille liefde te laten uitbloeien tot een vaste relatie zullen jullie beiden je beste beentje voor moeten zetten.

Vreemdgaan voorkomen

Misschien ben je zelf ooit bedrogen of was jij degene die ‘buiten de pot piste’ in een vorige relatie, hoe dan ook, het heeft je relatie waarschijnlijk niet veel goeds gebracht. Om de sleur buiten de deur te houden en elkaar op seksueel vlak altijd en eeuwig trouw te blijven komt Kees van der Staaij van de SGP met een zestal tips om vreemdgaan te voorkomen. Hij is een fervent voorstander van eeuwige huwelijkse trouw en ageert al geruime tijd tegen sites die vreemdgaan promoten.

De SGP-leider geeft de volgende zes tips:

 1. Maak tijd voor elkaar
  Maak tijd voor elkaar vrij, ook al heb je allebei nog zulke drukke levens. Tijd voor elkaar nemen, is zo ontzettend belangrijk. Leid je allebei een druk bestaan? Trek dan de agenda’s en plan ruimte in om tijd voor elkaar te maken.
 2. Doe iets leuks
  Ga er samen een paar dagen op uit. Ontsnap even uit de sleur van alledag. Geniet van de rust én van elkaar.
 3. Denk aan de kinderen
  Heb je kinderen? Besteed dan ook aandacht aan hen. Bedenk dat zij nog jong zijn én kwetsbaar. Denk aan hun toekomst.
 4. Sta even stil bij de goede dingen
  Een huwelijk en relatie is in voor- en tegenspoed. Sta zo nu en dan ook eens even stil aan de goede tijd die je samen hebt gehad. Bedenk wat je samen hebt opgebouwd.
 5. Praat met anderen
  Praat met anderen. Bespreek met vrienden of familie de dingen in de relatie of in het huwelijk die goed gaan. Maar wees ook eerlijk als het minder gaat. Er zijn altijd mensen die je verder kunnen helpen.
 6. Zoek hulp
  Als je het gevoel hebt dat er meer dingen mis gaan: kijk eens op sites als verbeterjerelatie.nl. Daar staan handige tips op, verhalen van experts en een goede test.

Denk jij dat deze tips helpen of is het vechten tegen de bierkaai wanneer je relatie in het slob zit?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam