online flirten

Zes redenen om te gaan speeddaten

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt? Jazeker! Sinds de oprichting van About Love horen we regelmatig een sprankelend succesverhaal. Wij zijn overtuigd van het succes van (online) speeddaten. Jij nog niet? Lees dan nog even door. Hieronder hebben we de voordelen van speeddaten bij About Love op een rijtje gezet.

1. Heel veel dates op één avond

In een druk leven is soms weinig ruimte voor de liefde. Werk, hobby’s, sport, huishouden, vrienden… Soms weet je niet waar je de tijd moet vinden om te daten, zeker omdat het dateproces best tijdrovend kan zijn.

Tijdens een speeddate van About Love ontmoet je op één avond ongeveer 15-20 singles, en bij een online speeddate ongeveer 10-12. Singles in jouw leeftijdscategorie die net als jij openstaan voor de liefde. Bestaat er een efficiëntere manier van daten?

2. Geen gedoe

Een heleboel vrijgezellen, een duidelijk doorschuifsysteem, korte gesprekken en geen gedoe met pijnlijke afwijzingen. Na het speeddaten geef je aan ons door met wie je verder in contact wilt komen en bij een wederzijdse klik ontvang je elkaars contactgegevens. Daten was nog nooit zo eenvoudig!

3. Life is what happens to you while you’re swiping

Swipen is laagdrempelig, maar heeft weinig te maken met het echte leven. Bij speeddaten zie je direct met wie je te maken hebt. Echt contact met de ander. Eng? Ja, soms wel, maar gaat liefde niet over echt contact maken? Jezelf kwetsbaar durven opstellen?

4. Geraniums Boost!

Achter de geraniums zitten kan altijd nog. Op één avond veel nieuwe mensen ontmoeten ligt bij de meesten niet binnen de comfortzone, maar juist om die reden kan zo’n beleving je een boost geven. Veel deelnemers zijn na het speeddaten opgetogen en geven aan dat ze nooit verwacht hadden dat het zo leuk zou zijn.

5. Laagste prijs

Een avond vol ontmoetingen met andere singles. Een spectaculaire ervaring op een sfeervolle locatie of online vanuit het comfort van thuis. En dat voor een ieniemieniebedrag.

Omdat we zoveel mogelijk singles een geweldige date-ervaring willen bieden zonder dat we de intentie hebben er rijk van te worden, vragen we de laagste prijs voor onze speeddates. Dus ook als je een keer krap bij kas zit kun je bij ons een gezellige avond beleven.

En mocht je na de speeddate onverhoopt (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je tweede speeddate gratis.

Ben je niet tevreden over de speeddate? Dan krijg je gewoon je geld terug!

6. And it’s a MATCH!

Is er een wederzijdse klik tijdens de speeddate? Dan heb je een match! Per e-mail ontvang je elkaars gegevens.

Onze ervaring is dat de meeste deelnemers matches overhouden aan een speeddate. Hoe kan dat ook anders als je zoveel singles op één avond ontmoet?

En zoals we al schreven: regelmatig komen hier succesvolle koppels uit! Sommigen wonen samen, zijn getrouwd en/of hebben inmiddels een gezin.

Kortom…

Heb je zin in een bruisende, perfect georganiseerde, betaalbare avond vol persoonlijke ontmoetingen? Schrijf je dan in voor een speeddate! Als je niets doet weet je zeker dat je de liefde van je leven niet ontmoet. (Of klinken we nu als je moeder?)

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.