dumpen

Zes redenen om online daten een kans te geven

Een lief zoeken via het internet? Dat is niets voor mij! Veel singles hebben dit zinnetje ooit wel eens gebruikt. Hoogstwaarschijnlijk hebben sommigen van hen later alsnog een datingprofiel aangemaakt. Wij leggen uit waaraan je kan merken dat het tijd is om je kans te wagen online.

Zes redenen om te online daten

1. Je ontmoet geen nieuwe mensen meer
Je hebt je collega’s en je beste vrienden… maar dat is het ook. Hoog tijd om je netwerk uit te breiden, zo maak je meer kans om een potentiële partner te ontmoeten.

2. Je zoekt een manier om je ex te vergeten
Zolang je niemand anders vindt, is het mogelijk dat je je blijft vastklampen aan het verleden. En zo doe je jezelf veel pijn.

3. Je wil dolgraag dat nieuwe restaurant uitproberen
Ja, je kan wel met een vriend(in) uit eten gaan, maar dat is net niet zo gezellig als met een potentiële partner. Alleen een tafeltje reserveren kan ook, maar dat vinden veel singles nog minder leuk.

4. Al jouw vrienden hebben een relatie
Je gunt het ze van harte, maar je verlangt intens tot je zelf iemand vindt om bijzondere momenten mee te beleven.

5. Je vindt ‘jagen’ tijdens het uitgaan niet meer leuk
Wellicht heb je in het verleden – al dan niet in nuchtere toestand – iemand proberen te verleiden tijdens een avondje uit. Dat lijkt je nu minder interessant omdat je elkaar in een club of danscafé toch niet begrijpt en er veel mannen en vrouwen naartoe komen voor een flirt.

6. Je baalt ervan als vrienden je proberen te koppelen
Weten je vrienden echt voor de volle honderd procent wat je zoekt in een partner? Wellicht niet. Als ze je toch blijven koppelen aan onaantrekkelijke types, kan je maar beter zelf op zoek naar een partner. Al is het maar om van hun gezaag verlost te zijn.

Bron: Nieuwsblad

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.