vreindschap
16 April 2016

Zelfkennis helpt bij ontmoeten leuke singles

Als actieve, ondernemende single ontmoet je vast geregeld andere singles. Tijdens een singlesborrel, de sportvereniging, het speeddaten, een singlefeest of bij leuk event speciaal voor singles. Voornaamste doel van deze activiteiten is je vriendenkring uitbreiden en misschien ontmoet je tussen al deze leuke singles wel een exemplaar dat je echt beter wilt leren kennen.

Zelfkennis geeft meer houvast

Wat voor daten geldt, gaat ook op voor deelnemen aan activiteiten. Zelfkennis, weten wie je bent, waar je staat in het leven en waar je naartoe wilt is een groot goed. Het geeft je houvast, een beetje meer zekerheid. Want ook al is het leven als single doorgaans hartstikke leuk, we kennen allemaal ook de mindere momenten. De spreekwoordelijke arm om je heen, een hechte relatie, een goed gesprek met iemand die je door en door kent en echt, helemaal jezelf kunnen zijn.

Mooie relaties

Jezelf beter leren kennen én de ander echt doorgronden zorgt voor hechte vriendschappen, mooie duurzame relaties met anderen. Niet iedereen is een open boek, spontaan en snel in het aangaan van meer dan oppervlakkige contacten. Een beetje hulp is voor velen dan ook best welkom. Als je tijdens het uitgaan mensen ontmoet waarmee je meer zou willen verbinden, maar je weet niet zo goed hoe dan hebben we een interessante tip voor je!

Inzicht & relaties

Misschien ben je het al eens tegengekomen maar Smipe is een handig online programma waarmee je op basis van een paar eenvoudige gegevens een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse kunt opvragen.  Heel handig! Het geeft je een helder beeld van jouw levensdoel, hoe je dat kunt bereiken, jouw kansen en hoe je op anderen over komt. Met deze kennis krijg je meer inzicht in jezelf en relaties met anderen.

Goed gesprek!

Het mooie van Smipe is dat je ook een analyse kunt opvragen van iemand anders. Je kunt zelfs zien hoe jullie met elkaar matchen qua persoonlijkheid. Dus wil je iemand echt beter leren kennen, een prikkelende, interessante invalshoek hebben voor een goed gesprek bij jullie volgende ontmoeting, dan komt een Smipe profiel heel goed van pas!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten in coronatijd… kan dat? 3 Tips!

Via een gezellig feest bij vrienden iemand ontmoeten is er even...

Speeddaten: met deze tips maak je er top dates van!

Wil je weleens een leuke date night beleven? Ga dan eens...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

Singles Day: 5 redenen waarom single zijn gezond voor je is

Vandaag vieren we Singles Day! Daardoor kan je vandaag niet alleen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie