masturbatie tips vrouwen

Zelfbevrediging: zo zit het

Seks met jezelf, oftewel masturberen, daar praat je niet zo makkelijk over met anderen. Toch doen we het vrijwel allemaal. En zoals wel vaker als het om seks gaat, doen er ook heel wat fabeltjes de ronde over zelfbevrediging. Maar hoe zit het nou echt?

Seks met jezelf

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 95 procent van de mannen en 72 procent van de vrouwen zichzelf bevredigt. En vraag jij je nog altijd of masturbatie nu eigenlijk wel goed of gezond voor je is, dan moet je echt naar het filmpje van YouTube kanaal AsapSCIENCE kijken.

Singles & masturbatie

Ze doen helder maar ludiek uit de doeken hoe het nou precies zit met die doe-het-zelf-seks. En nee, het zijn niet alleen singles die ‘de hand aan zichzelf slaan’ 😉 want 40 procent van de vrouwen en 70 procent van de mannen bevredigen zichzelf nog steeds ook al zitten ze in een relatie. Kijk maar!

Uitgekeken? Lees ook masturbatie tips voor vrouwen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.