nieuwjaarsduik ZZF

Zeldzame Nieuwjaarsduik 2016 voor warm gevoel

Ben je voornemens morgen mee te doen aan een nieuwjaarsduik? Ben je daarnaast ook van plan in het nieuwe jaar een goed doel te gaan steunen? Bedenk dan dat je morgen naar Hoek van Holland kunt om daar deel te nemen aan de Zeldzame Nieuwjaarsduik 2016 om zieke kinderen te helpen.

Zeldzame Nieuwjaarsduik  2016 voor warm gevoel

Morgen gaan veel nieuwjaarsduiken plaatsvinden. De Nieuwjaarsduik in Scheveningen als grootste is een prachtige Hollandse traditie waaraan ieder jaar 45.000 mensen meedoen. Maar de Zeldzame Nieuwjaarsduik is anders. De opbrengst gaat volledig naar de onderzoeksprojecten van het Zeldzame Ziekten Fonds. Je duikt dus mee en steunt het goede doel.

De helden worden gekoesterd, dus na afloop krijgt iedereen een kop warme chocomel van de organisatie. Ook krijg je een unieke Zeldzame Nieuwjaarsduik Muts en T-shirt. Wie verkleed komt maakt kans op een prijs. Voor de kou hoef je het niet te laten, de temperatuur van het water is sinds jaren nog niet zo hoog geweest.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Per jaar overlijden 14.000 kinderen aan zeldzame ziekten. ZZF voorzitter Charles Ruijgrok: “Door de overheid en de farmaceutische industrie wordt vrijwel geen geld gestoken in onderzoek naar zeldzame aandoeningen. Om toch onderzoek mogelijk te maken, zamelen wij geld in met acties zoals deze Zeldzame Nieuwjaarsduik.” De Zeldzame Nieuwjaarsduik kan niet plaatsvinden zonder sponsoren Van den Bos, Tommies, Maurits Consultancy, Zuidkoop, De Bruijn en Tak Vastgoedmanagement en Friesland Campina. Ook veel vrijwilligers zijn betrokken bij dit evenement.

Programma:

12.30 Aanvang Duikhelden en maken zich klaar voor de ijskoude duik
12.55 Gezamenlijke warming-up
12.59 Alle duikers zijn omgekleed en begeven zich naar het startvak
13.00 Startschot voor Zeldzame Nieuwjaarsduik
13.10 Alle duikers uit het water
13.15 Warme chocomelk om op te warmen
13.20 Chequemoment
13.25 Mogelijkheid tot nagenieten in de warme omgeving van Beachclub The Bing

Locatie

Beachclub The Bing
Zeekant 81 – 3151 HW -Hoek van Holland

Je hoeft niet zelf een bijzonder verhaal te hebben om iets tegen zeldzame ziekten te willen doen. Iedereen die dit doel een warm hart toedraagt is welkom!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.