knap en single
5 July 2021

Zal hij goed zijn als minnaar?

Mannen zijn zeker niet zo mysterieus als ze zich soms voordoen. Ze blijken zelfs zo doorzichtig te zijn dat je aan de hand van zijn lichaamstaal kunt voorspellen of hij goed zal zijn in bed. Nachtelijke verrassingen zul je na het lezen van “zijn” handleiding niet snel meer treffen.

Gedrag tussen de lakens

Hoe we aan deze wijsheid komen? Tracey Cox, schrijfster en seksgoeroe, zit hier achter. Aan de hand van analyses van mannelijke eigenschappen, denkt zij te kunnen voorspellen hoe een bepaalde man zich gedraagt tussen de lakens.

Welke man we een kans moeten geven:

Geef hem een kans als hij…

op zijn nagels bijt. Nagelbijters zijn mensen die zichzelf tot het uiterste drijven om hun doel te behalen, vandaar de stressvolle zenuwtrek. Ze zijn niet bang om grenzen te verleggen en ergens tijd in te steken, wat zich kan vertalen tot een passionele lover in bed.

een hond heeft. Mensen met een hond zijn gewend anderen op de eerste plaats te zetten. Geen egoïst dus tussen de lakens. Daarnaast zijn ze ook niet bang van wat lichaamssappen of haren in bed.

een sierlijk handschrift heeft. Volgens schrift specialisten hebben mannen die bijvoorbeeld een ‘y’ met een sierlijke krul neerpennen een hoog libido en heel veel verbeeldingskracht.

lekker ruikt. Geur is een belangrijke indicator voor aantrekkingskracht. Hoe beter hij volgens jou ruikt, hoe meer kans dat jullie genetisch compatibel zijn.

recht staat. En dan hebben we het over zijn houding. Mannen met een rechte rug en een ingetrokken buik, hebben een gezonde dosis zelfvertrouwen. Wat moeite doen vinden ze ook niet erg.

met zichzelf kan lachen. Wie zichzelf niet al te serieus neemt, belooft een ontspannen en attente minnaar in bed te zijn.

meerdere talen spreekt. Talen vereisen intelligentie, inzet en geduld. Precies wat je zoekt in een bedpartner.

met zijn handen praat. Mannen die met veel gebaren een verhaal vertellen, beloven creatieve minnaars te zijn met veel verbeeldingskracht.

Bij deze man moeten we twee keer nadenken:

Trek de man even in twijfel als hij…

agressief rijgedrag vertoont. Als hij al niet kalm en geduldig kan zijn achter het stuur, wat moet dat dan zijn in de slaapkamer? Maar ook bij te voorzichtige, trage bestuurders denk je beter nog eens na. We willen wel wat actie ook, niet? Snelheid op de weg kan dan wel weer passionele en wilde seks voorspellen.

een vaste routine heeft. Als hij in de stress schiet  als zijn schema wordt omgegooid, is de kans groot dat hij voorspelbaar zal zijn. Flexibiliteit – letterlijk en figuurlijk – is niet erg waarschijnlijk.

sterk aan zijn vrienden hangt. Als hij niet met jou durft te praten zonder zijn vriend, dan zal hij later op de avond waarschijnlijk ook geen avonturier zijn. Hij zal eerder naar jou kijken om de leiding te nemen. Wat natuurlijk niet slecht hoeft te zijn.

Bron: GoedGevoel

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Je zelfvertrouwen vergroten voor na de lockdown: 7 tips

De pandemie heeft onze ‘normale’ routine van dag tot dag beëindigd...

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig?...

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

Zo haal je het beste uit je eerste date

Om het uiterste uit jezelf en je date te halen, is...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie