zakzwaaien workshop

Zakzwaaien geeft mannen meervoudig orgasme

Deze week komt er een grensverleggend boek uit, het boek ‘Alleen Voor Mannen’. Het gaat vooral over het meervoudig orgasme. Het wat? Juist ja. In Europa is dit nog niet zo ingeburgerd, maar daar wil Reinoud Eleveld verandering in brengen. Zakzwaaien is een gekke Nederlandse term voor het meervoudig orgasme. Eigenlijk heet het scrotaal gewichtheffen. Lees vooral verder… 

Zakzwaaien in het Amsterdamse Vondelpark

Op vrijdagmiddag 25 september geeft Reinoud Eleveld, trainer in seksuele kungfu, een workshop zakzwaaien bij het Amsterdamse Vondelpark. Dit is een oeroude seksuele traditie uit het Oosten waarmee mannen een langdurig meervoudig orgasme kunnen opwekken.

Gewichten & zwaaien

Eleveld vertelt tijdens de clinic over de achterliggende theorie van het meervoudig orgasme. Daarna doet hij samen met de mannelijke deelnemers een gezamenlijke oefening, die al duizenden jaren in de taoïstische traditie zit ingebakken. In de volksmond wordt dit ook ‘zakzwaaien’ genoemd. De deelnemers binden een klein gewichtje om hun seksuele organen en maken hier vervolgens zwaaiende bewegingen mee. Elke deelnemer krijgt van tevoren een sloof aangereikt om zichzelf te bedekken.

Meervoudig orgasme voor mannen

De workshop vindt om 16.00 uur plaats in Centrum de Roos tijdens de lancering van het boek ‘Alleen voor Mannen’, waarin Reinoud Eleveld geïnterviewd wordt door auteurs Jos Goossens en Marleen Janssen over een oud taoïstisch liefdesgeheim: het meervoudig orgasme voor mannen.

Volgens de auteurs van het boek ‘Alleen voor Mannen’ is het meervoudig orgasme compleet nieuw in de Westerse cultuur. De voordelen zijn groot. Het orgasme zorgt niet alleen voor liefdevolle seksualiteit, een betere gezondheid en meer energie. Maar lost ook seksuele problemen op zoals pornoverslaving en impotentie.

Aanmelden voor de clinic kan door te mailen naar info@uitgeverijlucht.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!