singles ontdekken singlessite

Wordt deze date de ware?

Je staat op het punt je weer eens in de wereld van het daten te begeven. Je hebt mogelijk al een relatie achter de rug of je bent ooit al eens getrouwd geweest, wat niet uitzonderlijk is onder de singles. Op je pad zul je weer een aantal mannen tegen komen. Een beeld over de ideale man heb je natuurlijk al lang. Er zullen een aantal momenten zijn tijdens het daten dat je denkt, Yes, dit zou een mogelijke partner kunnen zijn, of No, met deze kan ik alleen een gezellige avond hebben.

Is het een flirt of meer?

Bij het daten komen dus duidelijke verschillen naar voren tussen ‘de ware’ en al die andere mannen waarmee je flirt en geflirt hebt. Kijk maar eens of jij dit voor jezelf herkent.

1. De ware wil samen met jou de wereld ontdekken. Terwijl de flirt niet verder komt dan het ontdekken van de slaapkamer. Best prettig voor het moment.

2. De ware helpt je met reparaties van blijvende aard, zoals je huis en je relatie. De flirt waarmee je date lost alleen tijdelijk zaken voor je op, zoals je eenzaamheid. Ook niet verkeerd.

3. De ware kent je gebreken en accepteert deze. Bij je flirt is helemaal niets bekend over enige tekortkomingen vanaf jouw kant.  Heb jij die dan?

4. De ware kent jouw gevoelens, terwijl degene waar jij mee aan het flirten bent denkt dat hij jou kent. Mooi niet.

5. Op de ware ben je helemaal hoteldebotel omdat hij je gek maakt. Die date waar jij jouw geflirt op los laat maakt jou af en toe gek, omdat je niet weet wat je er mee moet. Niet zo veel meer, lijkt me.

6. Met de ware kun je uren lang  goede en zinnige gesprekken hebben. Over de flirt kun je hoogstens lange gesprekken met je zelf hebben over de zin van deze onmogelijke date. Stop deze (on)zin.

7. De ware luitstert naar jou wanneer jij aan het vertellen bent.  Bij je date ben jij degene die luistert omdat hij je vertelt wat je wilt horen en vooral wat hij wil zeggen. Wanneer zegt hij nu eens iets liefs?

8. De ware wil jij graag aan jouw ouders en vrienden voorstellen, terwijl jouw date echt alleen nog maar in de woonkamer gesignaleerd mag worden. Ze zouden eens iets gaan denken!

9. De ware opent de deur naar jouw hart en daarnaast letterlijk en figuurlijk veel andere deuren voor jou.  Bij de date waar je alleen mee kunt flirten weet jij niet hoe snel je die door de deur naar buiten moet loodsen. Even weer het slot op jouw deur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam