singles ontdekken singlessite

Wordt deze date de ware?

Je staat op het punt je weer eens in de wereld van het daten te begeven. Je hebt mogelijk al een relatie achter de rug of je bent ooit al eens getrouwd geweest, wat niet uitzonderlijk is onder de singles. Op je pad zul je weer een aantal mannen tegen komen. Een beeld over de ideale man heb je natuurlijk al lang. Er zullen een aantal momenten zijn tijdens het daten dat je denkt, Yes, dit zou een mogelijke partner kunnen zijn, of No, met deze kan ik alleen een gezellige avond hebben.

Is het een flirt of meer?

Bij het daten komen dus duidelijke verschillen naar voren tussen ‘de ware’ en al die andere mannen waarmee je flirt en geflirt hebt. Kijk maar eens of jij dit voor jezelf herkent.

1. De ware wil samen met jou de wereld ontdekken. Terwijl de flirt niet verder komt dan het ontdekken van de slaapkamer. Best prettig voor het moment.

2. De ware helpt je met reparaties van blijvende aard, zoals je huis en je relatie. De flirt waarmee je date lost alleen tijdelijk zaken voor je op, zoals je eenzaamheid. Ook niet verkeerd.

3. De ware kent je gebreken en accepteert deze. Bij je flirt is helemaal niets bekend over enige tekortkomingen vanaf jouw kant.  Heb jij die dan?

4. De ware kent jouw gevoelens, terwijl degene waar jij mee aan het flirten bent denkt dat hij jou kent. Mooi niet.

5. Op de ware ben je helemaal hoteldebotel omdat hij je gek maakt. Die date waar jij jouw geflirt op los laat maakt jou af en toe gek, omdat je niet weet wat je er mee moet. Niet zo veel meer, lijkt me.

6. Met de ware kun je uren lang  goede en zinnige gesprekken hebben. Over de flirt kun je hoogstens lange gesprekken met je zelf hebben over de zin van deze onmogelijke date. Stop deze (on)zin.

7. De ware luitstert naar jou wanneer jij aan het vertellen bent.  Bij je date ben jij degene die luistert omdat hij je vertelt wat je wilt horen en vooral wat hij wil zeggen. Wanneer zegt hij nu eens iets liefs?

8. De ware wil jij graag aan jouw ouders en vrienden voorstellen, terwijl jouw date echt alleen nog maar in de woonkamer gesignaleerd mag worden. Ze zouden eens iets gaan denken!

9. De ware opent de deur naar jouw hart en daarnaast letterlijk en figuurlijk veel andere deuren voor jou.  Bij de date waar je alleen mee kunt flirten weet jij niet hoe snel je die door de deur naar buiten moet loodsen. Even weer het slot op jouw deur.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.