muziek relatie liefde

Woningsdag Online Pubquiz

Helaas kunnen we dit jaar geen Koningsdag vieren zoals we dit altijd gewend waren te doen. Normaal gesproken zou je met je vrienden lekker ronddwalen op een vrijmarkt, varen door de Amsterdamse grachten of dansen op één van de vele Koningsdagfestivals.

Pubquiz

Ondanks dat dit niet mogelijk is gaan wij ervoor zorgen dat je alsnog een super leuke en onvergetelijke middag zult hebben tijdens de Woningsdag Online Pubquiz. De quiz wordt gepresenteerd door het gekke duo Marcel & DJ Super vanuit het Rie Theater in Woerden.

Meedoen!

Je kan ervoor kiezen om als team mee te doen (dus trommel je vrienden nu op), maar je kan je ook alleen inschrijven. De organisatie zorgt er dan voor dat je met andere gezellige singles in een team geplaatst zult worden.

Koningsdag

Haal dus je oranje T-shirt en vlaggetjes schminkstift uit de kast, ga naar de slijter voor oranjebitter en naar de bakker voor de oranjetompoezen zodat je helemaal in de Koningsdagstemming komt.

Feestje

De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Hiervoor krijg je een professioneel georganiseerde Online Pubquiz met heel veel vermaak en natuurlijk zijn er hele mooie prijzen te winnen! Zo wordt jouw Koningsdag toch nog een feestje! Meld je nu hier aan!

Deze pubquiz wordt mogelijk gemaakt door Crusj.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.