beauty oranje wk

WK-wedstrijd doet vrouwen niet minder aan hun uiterlijk werken

Terwijl de mannen voetbal kijken, werken vrouwen online aan hun uiterlijk. Het aantal mannelijke bezoekers daalt zelfs tot 0 tijdens het WK, terwijl het aantal vrouwen dat een behandeling boekt gelijk blijft tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. Dit blijkt uit cijfers van Treatwell.nl.

Tot het eerste fluitsignaal

De grootste boekingssite voor kapper, massage- of beautybehandelingen Treatwell bevestigt wat eigenlijk iedereen al dacht: vrouwen blijken beduidend minder om voetbal te geven en kiezen in plaats van een spannende wedstrijd massaal voor het boeken van hun favoriete schoonheidsbehandeling. Mannen blijven tot aanvang van de wedstrijd geïnteresseerd in verzorging, tot het eerste fluitsignaal klinkt.

Mannen helemaal offline

Uit de cijfers blijkt dat mannen tijdens de wedstrijd helemaal offline zijn. Zij zijn maar met één ding bezig: de wedstrijd. Gedurende de dag van de wedstrijd zijn mannen in zijn geheel 10% minder vertegenwoordigd ten opzichte van andere dagen. Opmerkelijk is dat mannen voor en na de wedstrijd juist weer bovengemiddeld online zijn. Zij verschuiven dus hun bezoek.

Vrouwen niet uit het veld geslagen

Vrouwen laten zich niet uit het veld slaan door het WK. Het boeken van kappers, wax- en nagelbehandelingen blijft onverminderd populair. Opvallend is wel dat vrouwen tijdens het WK extra op willen vallen, want met name de boekingen voor uiterlijke verzorging springen eruit. Dit gedrag werd zowel tijdens de tweede als tijdens de derde wedstrijd waargenomen.

Vrouwen boeken tijdens WK-wedstrijden van Oranje bij:

• De kapper
• Een nagelsalon
• Waxbar

Deze bevindingen zijn gebaseerd op de laatste 2 wedstrijden van het Nederlandse team tegen Australië (18 juni) en Chili (23 juni), beide begonnen om 18:00 uur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!