Wintersportseizoen voor singles van start

In vakantieland staat het wintersportseizoen weer voor de deur en dat is voor online magazine Singlessite.nl het startsein om de nieuwste wintersport special te lanceren. De special van 2009-2010 biedt singles en eenoudergezinnen een compleet overzicht van de beste, leukste, mooiste en coolste wintersportvakanties. Daarnaast vindt de single een aantal praktische tips die zelfs de doorgewinterde wintersporter van pas zullen komen.

Vroeg oriënteren
Ook dit jaar wordt er door singles op internet al weer vroeg en druk gezocht naar de leukste wintervakanties. Monique Johann van online magazine Singlessite.nl zegt hierover: “Waar we een paar jaar geleden pas eind oktober de eerste zoekopdrachten terugzagen in onze statistieken, zien we nu dat singles zich al vanaf halverwege september aan het oriënteren zijn. Singles willen met betrekking tot hun vakantie graag een weloverwogen keuze maken, ook aangaande hun wintersportvakantie. Daar proberen wij hen bij te helpen door in onze wintersport special de leukste reizen en de beste reisorganisaties voor singles en eenoudergezinnen bij elkaar te zetten”.

Reistips voor singles
De special biedt niet alleen een prima overzicht van reisaanbieders die zich specifiek richten op ski en wintervakanties voor singles en eenoudergezinnen, maar komt ook met handige en nuttige tips. Zo is er een praktische inpaklijst beschikbaar en worden er bruikbare adviezen gegeven om zowel de beginnende als de ervaren skiërs te behoeden voor ongevallen op de piste. Ook aan diegenen die alvast in Nederland wat willen trainen en oefenen is gedacht door een aantal gerenommeerde skicentra op te nemen.

Recessie & singlereizen
Dat niet iedere single een dikke portemonnee heeft weten ook de verschillende reisaanbieders. Daarom is er vrijwel voor iedere wintersportliefhebber wel een reis te vinden die in zijn of haar budget past. Daarnaast is er een trend zichtbaar om vaker korte singlereizen of weekenden naar de sneeuw aan te bieden. Dit scheelt niet alleen aanzienlijk in de kosten, maar biedt vooral de aarzelende single een aantrekkelijke mogelijkheid om op een ontspannen manier kennis te maken met het fenomeen groepsreizen.

Aarzelende singles
Singles staan er om bekend pas kort voor de vertrekdatum hun vakantie te boeken. Dit is volgens Johann niet zo verwonderlijk; “Singles willen hun vakantie wel tijdig vastleggen, maar velen hopen in hun achterhoofd toch stiekem dat ze tegen die tijd een leuke partner hebben gevonden. En dan zitten ze met die singlereis in hun maag. Begrijpelijk, maar niet onoverkomelijk. Mocht men echt niet meer mee willen dan kan er altijd geannuleerd worden. Gelukkig realiseren steeds meer singles zich dat een winterse groepsreis echt een unieke belevenis is. En mocht die nieuwe liefde zich onverhoopt aandienen, dan kan deze best een weekje wachten toch”?

Meteen naar de Wintersport Special? Klik hier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!