wintersport voor singles

Winterkriebels: verliefd op de skileraar?

Dat kan natuurlijk de beste overkomen. Als single vrouw mag je je natuurlijk lekker vergapen aan dat lekkere ding dat op jou alle hoeken van de piste laat zien.  Flirten en versieren hoort erbij, ook in de sneeuw, misschien wel juist op zo’n lekkere wintersportvakantie.

Lekker buiten, kleurtje op je gezicht een extra drankje bij de après ski, hopla voor dat je het weet sta of lig je te jodelen van genot en gieren de vlinders door je buik.  Om te voorkomen dat je met een gebroken hart weer terug in de bus zit even wat realistische tips en info.

–          In het wintersportseizoen arriveren er vrijwel dagelijks nieuwe, verse ladingen vakantiegangers die een weekje komen wintersporten. Daar zitten natuurlijk erg veel leuke dames bij en je begrijpt best dat Hans jou na het uitzwaaien binnen no-time heeft ingeruild voor een andere leukerd. Aufwiedersehen betekent vrijwel altijd: uit het oog, uit het hart.

–          Heb je besloten om dit jaar met een groepsreis vol singles op wintersport te gaan? Goed idee. In deze ontspannen sfeer leer je jouw reisgenoten vast steeds beter kennen. Stel je open, wees jezelf, maak plezier en wie weet zit er wel een heel erg leuk exemplaar in jouw gezelschap waarmee je off piste wilt gaan.

–          Wist je trouwens dat de kans dat een vakantieliefde plaatsmaakt voor een ware liefde voor dertigers behoorlijk hoog ligt? Dit gaat zeker op voor vakanties met een bepaald thema, zo ook de wintersportvakantie dus. Door te reizen met mensen die dezelfde interesse hebben is de kans groter dat je behalve dat nog veel meer met elkaar gemeen hebt.

–          Toch verliefd geworden op de skileraar of die leuke ober in dat après ski café en hij op jou? De eerlijkheid gebied te zeggen dat de kans dat het werkelijk tot een vaste relatie komt  nogal klein is. De omgeving, sfeer, weg van het dagelijks leven maakt iemand vaak mooier dan hij (of zij) is. Kan je hem echt niet vergeten? Niemand houdt je tegen om te proberen er een lange afstandsrelatie van te maken. Wie weet geef je volgend jaar zelf les op de piste, samen!

Bron: Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?