kerst bekende nederlanders nep

Winterfestival van de liefde op Terschelling

Het duurt nog even, maar toch willen we je laten weten dat je van 23 tot en met 26 december kunt deelnemen aan het Festival van Liefde op Terschelling. Het festival  waarin je het leven en de liefde viert en aandacht besteedt aan jouw wortels, die je stevigheid geven.

Spirituele kerstdagen

​“De kwaliteit van de winter is terugtrekken, de stilte opzoeken. De energie gaat naar binnen en kan je helpen diepe inzichten te geven. Het is de kwaliteit van stilstaan, waardoor je stevige wortels ontwikkelt om als een krachtige boom te zijn.  Heb je zin om deze speciale kerstdagen samen met ons door te brengen? Dan wacht je iets bijzonders!”, aldus de organisatoren.

Liefde voor jezelf

“Ervaar de natuurkracht die uitgaat van deze bijzondere tijd tijdens de vuurceremonie. Verdiep je in de liefde voor jezelf, verbind je opnieuw met het leven, het licht, de aarde en de mensen om je heen. Om je opnieuw te verbinden met het leven spreek je de bron in jezelf aan, van waaruit creativiteit vrij kan stromen. Keer naar binnen voor bezinning via meditatie. Verstevig je aardse wortels met Do-In. Stel je open voor het nieuwe, dat in alle rust in jou geboren wil worden. Geniet van de dragende kracht van het samenzijn en samen zingen. En van heerlijk eten, de prachtige muziek en de weidsheid van de zee en de natuur van dit unieke stukje Nederland.”

Exclusief festival

Het Festival van Liefde is een exclusief festival voor een groep van maximaal 30 deelnemers! Onze Festivals zijn uniek, intiem, speels, professioneel waarin je op een ontspannen wijze meer over jezelf leert, authenticiteit en transformatie hoog in het vaandel staat. Wil je er meer over weten? Surf dan naar Spirituelevakantiereizen.nl voor alle informatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.