singles beach festival

Win gratis kaarten voor het Singles Beach Festival

Singles opgelet! Aanstaande zaterdag 3 augustus gaat er iets unieks gebeuren op het strand van Zandvoort. Dan wordt het grootste Beach Festival voor singles ooit georganiseerd. En via Singlessite.nl kun je nu gratis kaartjes winnen.

Dit strandfeest is de ultieme plek voor iedereen met een honger naar plezier. Alles is zo opgezet dat je op een spontane manier allemaal nieuwe mensen ontmoet. Dans met je voetjes in het zand bij een van de drie muziekarea’s, doe mee met allerlei grappige activiteiten of chill lekker in een hangmat met uitzicht op zee. Vrijheid-Blijheid.

Win gratis kaartjes

Wil je twee gratis kaartjes winnen? Ga dan naar deze speciale actiepagina van VillaVibes en vul het formulier in. Op donderdag 1 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Wie komen er allemaal?

Vorig jaar zei iemand: “Dit is publiek dat ik helemaal niet bij een single feest zou verwachten. Lekker spontaan, mooi gekleed en leuk om mee te praten”. En zo is het inderdaad. Bekijk de aftermovie op de actiepagina maar eens.

Het is net als een regulier festival, alleen hier mag je uitsluitend komen als je vrijgezel bent. Ongeveer 50% komt alleen en de andere helft samen met een vrijgezelle vriend(in). In totaal komen er bijna 1500 singles. Waanzinnig hé?

Wat is er te doen?

De line-up staat vol goede DJ en leuke acts. Daarnaast zijn er allemaal grappige activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee met de Zwemband-Speeddate of val in de prijzen tijdens de VillaVibes Pop-quiz. Er is zelfs een reuze opblaastwister waar je gegarandeerd vanaf komt met een grote glimlach en nieuwe vrienden.

Meer informatie

Het Singles Beach Festival wordt zaterdag gehouden bij beachclub The Barefoot Cottage in Zandvoort aan Zee. Wil je er sowieso bij zijn? Koop dan je ticket via VillaVibes Strandfeest. Mocht je de winnaar worden van de twee gratis tickets, dan stort VillaVibes je geld terug.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.