Win elke maand een avontuurlijke reis met Sawadee via Facebook

Zes maanden lang geeft Sawadee Reizen elke maand via haar Facebook fanpagina een avontuurlijke reis weg. Deze maand kan er een reis naar Afrika gewonnen worden. De actie begon in december en is al een groot succes, het aantal Sawadee fans steeg in korte tijd van 1500 naar ruim 3500. Sawadee fan Linda Garming uit Emmen is de eerste gelukkige prijswinnares. Zij wint een reis naar Kenia en Tanzania.

Elke maand een winnaar
De Facebook actie loopt tot en met mei en er zijn, naast de reis naar Costa Rica in januari, reizen te winnen naar Nepal, Jordanië, Finland en IJsland. De applicatie is ontwikkeld door Fortress Social Branding, een bedrijf gespecialiseerd in merkpositionering en activeren van doelgroepen via social media. Meedoen aan de actie is gemakkelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Wie nog niet beschikt over een Facebook profiel kan dit eenvoudig aanmaken. Wordt fan van Sawadee op www.facebook.com/sawadee.nl en schrijf je in.

Sawadee op social media
Sawadee heeft een van de meest actieve reiscommunities op Facebook. Dagelijks worden er, niet alleen door Sawadee medewerkers maar ook door reizigers en reisbegeleiders, reistips gepost. Op de Facebook pagina staan ook veel foto’s en filmpjes van bestemmingen over de hele wereld. Naast de ‘win een reis’ actie organiseert Sawadee verschillende wedstrijden in het kader van co-creatie. Zo is de brochurecover van 2011 gekozen door middel van een fotowedstrijd onder reizigers. Ook op Hyves en WaarBenJij. Nu is Sawadee actief met een eigen community en de organisatie heeft een eigen Youtube kanaal met een groot aanbod aan films.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?