PME-legend 2

Win Actie: Zo zien we mannen het liefst

Zenuwachtig zit je aan een tafeltje te wachten. Je hebt een date, het is niet je eerste date en je bent nu toch wel heel nieuwsgierig hoe hij eruit ziet. Draagt hij een nette blouse? Heeft hij zijn haar netjes gestyled? En hoe zit het met die glinstering in zijn ogen?

Zo zien we mannen het liefst

Als we op date gaan zoeken we vooral een stoere man. Het gaat hier niet om bad boys, maar mannen die breed en lang zijn. Waarom we deze voorkeur hebben? We kijken naar de secundaire geslachtskenmerken. Deze zorgen ervoor dat we de ander aantrekkelijk vinden.

Mannen in pak of uniform

Waarom vrouwen op mannen in pak of uniform vallen? Zij zien er stoer en sterk uit. De brede schoudervullingen bij een pak zorgen ervoor dat mannen nog breder lijken. Een hoodie zorgt bijvoorbeeld ook voor meer volume aan de bovenkant. Deze man kan je kroost goed beschermen en daarom is hij ook woest aantrekkelijk.

PME-legend 3

Mannen en vliegtuigen

Kleding maakt dus zeker de man. Een merk dat dit deze mannelijkheid nog eens extra benadrukt is PME Legend. Het merk schenkt aandacht aan stoere activiteiten: mannen showen de kleding voor robuuste vliegtuigen. Een man is dus ook nog eens avontuurlijk én dat is handig: vroeger moest hij natuurlijk op jacht gaan en het land verkennen.

Kleed je date!

Wil jij jouw date in het nieuw steken? Doe dan mee, want Only for Men geeft een waardecheque van 100 euro weg. Om kans te maken op deze PME Legend prijs, horen we graag waarom jouw man of date het verdient om in het nieuwe gestoken te worden. En mannen: jullie mogen natuurlijk zelf ook vertellen waarom jullie een nieuwe outfit nodig hebben.

Doe mee & Win Actie

Singlessite.nl mag van Only for Men een waardecheque van 100 euro cadeau geven. Wil jij kans maken? Let dan even goed op:

1. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Singlessite.nl
2. Word ook fan van onze Facebookpagina & like! 
3. Mail jouw naam en adres en waarom jouw man of date het verdient om in het nieuwe gestoken te worden naar winactie@singlessite.nl .

Deze actie loopt tot 8 maart. We zullen persoonlijk contact opnemen met de winnaar. Succes!

 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland