daten december coach

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

“Voulez-vous coucher avec moi?” Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn ‘sexperiment’ aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate ‘nee’ als antwoord.

Gewilliger?

Brian liet het hier niet bij zitten. Hij ging naar Europe en stelde dezelfde vraag daar nogmaals maar nu aan aan 200 Europese vrouwen. Opvlallend dat de antwoorden en reacties heel anders waren. Zijn wij Eurpese vrouwen zo gewillig? Nou, dat ook weer niet.

Passioneler?

Staan Europese vrouwen passioneler tegenover seks dan Amerikaanse? Als we deze video bekijken, vermoeden we in ieder geval van wel. De vrolijk Brian uit Californië trok twee weken door Europa en besloot daar 200 plaatselijke schones om seks te vragen, recht op de… euh… vrouw af.

Meeste reacties positief

Waar hij in Amerika steeds een kordate en boze ‘nee’ te horen kreeg, reageerden de Europese vrouwen toch ietwat anders, en heel uiteenlopend. “Sommigen waren gechoqueerd, anderen dan weer geïnteresseerd, geflatteerd. Er waren vrouwen die kwaad werden, maar die waren in de minderheid. De meeste reacties waren positief, in die zin dat de vrouwen het grappig vonden”, vond Brian.

Glimlach

Hoewel de dappere man maar één volmondige ‘ja’ kreeg, en een paar keer een ‘misschien’, vonden de meeste vrouwen wel ergens een glimlach als hij zijn vraag stelde.

Hilarisch filmpje

Brian goot het geheel in een hilarische YouTube-video en uploadde het filmpje vorige week. Intussen werd zijn ‘sexperiment’ al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

YouTube-video

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen