daten december coach

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

“Voulez-vous coucher avec moi?” Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn ‘sexperiment’ aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate ‘nee’ als antwoord.

Gewilliger?

Brian liet het hier niet bij zitten. Hij ging naar Europe en stelde dezelfde vraag daar nogmaals maar nu aan aan 200 Europese vrouwen. Opvlallend dat de antwoorden en reacties heel anders waren. Zijn wij Eurpese vrouwen zo gewillig? Nou, dat ook weer niet.

Passioneler?

Staan Europese vrouwen passioneler tegenover seks dan Amerikaanse? Als we deze video bekijken, vermoeden we in ieder geval van wel. De vrolijk Brian uit Californië trok twee weken door Europa en besloot daar 200 plaatselijke schones om seks te vragen, recht op de… euh… vrouw af.

Meeste reacties positief

Waar hij in Amerika steeds een kordate en boze ‘nee’ te horen kreeg, reageerden de Europese vrouwen toch ietwat anders, en heel uiteenlopend. “Sommigen waren gechoqueerd, anderen dan weer geïnteresseerd, geflatteerd. Er waren vrouwen die kwaad werden, maar die waren in de minderheid. De meeste reacties waren positief, in die zin dat de vrouwen het grappig vonden”, vond Brian.

Glimlach

Hoewel de dappere man maar één volmondige ‘ja’ kreeg, en een paar keer een ‘misschien’, vonden de meeste vrouwen wel ergens een glimlach als hij zijn vraag stelde.

Hilarisch filmpje

Brian goot het geheel in een hilarische YouTube-video en uploadde het filmpje vorige week. Intussen werd zijn ‘sexperiment’ al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

YouTube-video

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland