wijnproeverij

Wijnproevrij oktober: 5 x lekker uit

Hou je wel van een goed glas wijn? Dan kun je jezelf ook verwennen met een leuk uitje in de vorm van een wijnproeverij. Ideaal nu de blaadjes vallen, gezellig met andere wijnliefhebbers genieten van een mooi glas rood of wit. Deze 5 wijnproeverijen staan er in eind oktober op het programma! 

1. Proef Spanje

Meer weten en proeven van Spaanse wijnen en woon je in de regio Zutphen? Dan hebben we een lekkere tip! Rioja, Toro, Alicante, Valdeorras en ga zo maar door! Wat een heerlijk land met een gigantische diversiteit aan smaken. Proef op deze avond de belangrijkste wijngebieden op een rij en leer de typische Spaanse smaak (her)kennen. De avond is op inschrijving en duurt van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur. De kosten voor deze avond bedragen € 27,50 p.p. Inschrijven kan hier. 

2. De smaak van Italië

Op 26 oktober is een gratis wijnproeverij in Soest. Deze proeverij staat geheel in het teken van Italië en delicatessen! Proef heerlijke nieuwe Italiaanse wijnen en laat u verrassen door de uitstekende combinaties van deze wijnen met Italiaanse delicatessen! Deelname kosteloos maar je moet je wel aanmelden via een formulier.

3. Wijn en spijs

Wijnproeverij met een heerlijk 6-gangen vorkjesmenu. Op vrijdag 24 oktober vindt er bij ’t Hookhoes te Almelo een wijnproeverij plaats waarbij de NIEUWE wijnkaart te proeven zal zijn. Onder begeleiding van vinoloog(wijnkenner) Hans Averech zullen verschillende wijnen de avond passeren. Om de trek te stillen zal de Chef jullie een overheerlijk 6-gangen vorkjesmenu voorschotelen. Ter afsluiting zal iedereen een leuke attentie ontvangen en kun je je mening delen met het personeel. De prijs van deze wijnproeverij bedraagt 37,50 p.p. Wil je meedoen of heb je vragen? Kijk dan hier.

4. Varende wijnproeverij

Ga op 24 oktober aan boord van de antieke Salonboot uit 1925 laat onze sommelier tijdens deze rondvaart in Den Haag met Wijnproeverij u op een ontspannen en informele manier kennis maken met wijnen van verschillende druivenrassen Met deze basiskennis wordt het een stuk eenvoudiger om uw favoriete wijn te vinden. De sommelier vertelt u tijdens de rondvaart in 1,5 uur stapsgewijs hoe u wijn het beste kan proeven. Voor meer info, bekijk de website.

5. Wijn en tapas

Op 31 oktober stap je aan boord van De Prinsenlander in het centrum van Rotterdam voor een bijzondere wijnproeverij. Spaanse wijnen uit de provincie Murcia die geserveerd worden met originele tapas, uiteraard afgestemd op de wijnen. Kijk voor alle mogelijkheden even verder. 

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona