wijnproeverij

Wijnproeven tijdens een weekendje weg: ontdek Blend!

Voor iedereen die graag een lekker wijntje drinkt én het leuk vindt om erop uit te trekken om nieuwe mensen te leren kennen is er nu Blend Weekend!

Wijncultuur in Nederland

Oprichtster Beatrijs Oosters, 38 jaar uit Amsterdam vertelt, “Een paar jaar geleden heb ik mijn wijndiploma’s WSET 2 en 3 behaald en ik heb een aantal mooie wijnreizen gemaakt. Die reizen hebben me aan het denken gezet. Er zijn heel veel wijnreizen naar het buitenland maar het aanbod in Nederland is zeer beperkt. Hier wil ik verandering in brengen door ook anderen kennis te laten maken met heerlijke Nederlandse wijnen en onze prachtige wijncultuur!

Soloreis

Daarnaast heb ik zelf ervaren dat een leuke soloreis moeilijk te vinden is. Helemaal als je alleen maar een weekend weg wilt of kan. Deze combinatie bracht mij op het idee om Blend in het leven te roepen.” En zo geschiedde…

Hoe ziet een Blend Weekend eruit?

Een Blend Weekend is zoveel meer dan een wijnproeverij en het is ook meer dan een ‘gewoon’ weekendje weg in de natuur. Dit is een Blend Weekend!

Ontdek de heerlijke wijnen van eigen bodem. Laad je batterij helemaal op en kom volledig tot rust in de prachtige natuur. Maak kennis met je reisgenoten aan wie je, zakelijk of privé, leuke contacten kunt overhouden.

Dit kan je verwachten:

  • 10 – 20 personen
  • Twee overnachtingen op een accommodatie midden in de natuur
  • Inclusief alle maaltijden en dranken
  • Vrijdagavond een proeverij van Nederlandse wijnen en tapasdiner
  • Bezoek aan vier Nederlandse wijnhuizen inclusief rondleiding en proeverij
  • Zaterdagavond een diner aan huis verzorgd door een privé kok
  • Wandeling onder begeleiding van een gids

Lijkt een Blend Weekend je op het lijf geschreven? Kijk dan even op de website voor de actuele weekenden. Enne… we horen graag van je hoe het is geweest! Ontdek nog veel meer ideetjes om andere singles te ontmoeten tijdens leuke weekends of activiteiten!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.