Wie wordt de nieuwe liefde van Myrna Goossen?

Myrna Goossen, onlangs ontslagen als deejay bij radiostation 100% NL, is sinds enige tijd volop aan het daten geslagen. Ze is naarstig op zoek naar een nieuwe job en een leuke man. Lachend: ‘Wie helpt Myrna de winter door?’ Dit schrijft het AD vandaag.

 

Myrna Goossen is sinds een half jaar volop aan het daten, vertelt ze een beetje blozend. ,,Nooit gedaan! En leuk dat ik het vind! Het is helemaal nieuw voor me. Het lijkt wel of ik twintig ben. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Lekker uit eten, niets aan de hand. Gewoon genieten van mezelf en de man tegenover me. Het zijn allemaal leuke kerels. En er zal er heus wel een keertje eentje uitspringen toch? Dat is het idee. Iemand met wie ik urenlang kan praten, lachen en vrijen. Als ik vroeger door een man uit werd gevraagd, dacht ik meteen: getver, hij wil wat van me. En ging ik nooit ergens op in. Zonde hè?’’

Ze ligt goed in de markt, heeft ze gemerkt. ,,Ik ben 46 jaar, maar ik ben volgens mij nog nooit zo populair geweest. Komt ongetwijfeld omdat ik ook veel toegankelijker ben geworden. Het komt nu vanzelf op me af. Ik heb altijd gezegd: mijn leven begint op mijn veertigste. Dat is uitgekomen. Je daalt een beetje in. Waar ik me voorheen nerveus over maakte, kan ik nu beter relativeren. Mijn uiterlijk bijvoorbeeld. Kon ik vreselijk mee bezig zijn. Urenlang voor de spiegel. Staat het me wel goed? Oei, een vetrolletje! Nu denk ik: hallo, dit ben ik.’’ (bron: AD.nl)

Dus wie o wie wordt de nieuwe man van Myrna? Misschien handig als nieuw televisieformat? Heeft ze ook meteen een nieuwe job!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?