Wie verdient er een retourtje ontspanning?

Je kent ze vast wel, van die mensen die altijd druk zijn en nooit eens tijd voor zichzelf nemen. Het liefst zou je ze op een welverdiende vakantie willen sturen, om eens lekker te ontspannen en bij te tanken. Ter ere van haar vijfjarig jubileum stelt Artemis Body & Mind een gratis body & mind relaxweek in Turkije beschikbaar, die jij kunt weggeven.

Geef via jijverdienteenreis.nl door wie volgens jou dat retourtje ontspanning verdient en wie weet geniet hij of zij straks van een heerlijk verblijf aan de zuidkust van Turkije.
 
Met de actie ‘Jij verdient een reis!’ wil Monique de Boer van Artemis Body & Mind iemand in het zonnetje zetten die het echt verdient: “Veel mensen hebben een hectisch leven en worstelen met een goede balans tussen werk en privé. Tijdens een body & mind relaxweek leer je in korte tijd weer bewust te leven in plaats van geleefd worden. Het is een vakantie met net dat beetje extra, zodat je na een bijzondere week volledig ontspannen en vol energie weer terug naar huis gaat. Een welverdiend cadeau voor iemand die altijd druk is en maar weinig tijd voor zichzelf vrijmaakt.” Via jijverdienteenreis.nl kunnen tot en met 31 maart aanstaande mensen worden opgegeven, waarbij uiteraard ook moet worden vermeld waarom hij of zij deze gratis vakantie verdient. Op 11 april maakt Artemis Body & Mind de drie genomineerden bekend, waarna het publiek online kan stemmen om te bepalen wie uiteindelijk op een welverdiende vakantie wordt gestuurd.
 
Jubileum Artemis Body & Mind
Artemis Body & Mind is vijf jaar geleden opgericht door Monique de Boer, ‘ont-moetingscoach’ en yoga- en meditatiedocent. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste aanbieders van bijzondere reizen waarbij persoonlijke ontwikkeling en ontspanning centraal staan. Het programma-aanbod is breed en veelzijdig, variërend van een week ontspannen verblijf in de Artemis Lodge tot aan een intensieve retreat met een combinatie van workshops, gezonde voeding, beweging en wellness. Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Artemis Body & Mind zullen er dit jaar diverse feestelijke acties plaatsvinden, waaronder de actie ‘Jij verdient een reis!’

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?