lege agenda singles

Whiskydating voor hoogopgeleide singles

Zaterdagavond 2 november treffen 14 hoogopgeleide alleenstaande whiskyliefhebbers elkaar in een sfeervolle, informele ambiance in Utrecht. Onder begeleiding van een whiskydeskundige krijgen de aanwezige singles de gelegenheid om diverse nieuwe whisky’s en elkaar te leren kennen.

Gedeelde passie

Erik de Vries en Gwen Jansen zijn de initiatiefnemers van deze whiskydating avond en zelf ook single whiskyliefhebbers. Zij vinden hun opmerkelijke initiatief heel vanzelfsprekend: “In tegenstelling tot het merendeel van de huidige (online) initiatieven voor singles is hier sprake van een duidelijk gedeelde passie, namelijk de passie voor de whisky. Whiskyliefhebbers staan er om bekend dat ze de beleving en liefde voor whisky graag uitgebreid met elkaar delen. Daarom zijn er in ons land ook relatief veel whiskyfestivals, whiskyblogs, whiskyclubs en whiskyproeverijen. Alleen een speciale whiskydating avond ontbrak er nog aan. We waren eigenlijk stomverbaasd dat dit er nog niet was.

Toen we het idee gekscherend voorlegden aan enkele bekenden, was hun reactie heel positief en kwamen de eerste aanmeldingen al snel binnen. Het is natuurlijk ook gewoon een leuke manier om op een ongedwongen wijze met elkaar in contact te komen. Je kunt er hierbij zeker van zijn dat er voldoende gespreksstof is voor een leuke avond. Over whisky raakt een whiskyliefhebber nou eenmaal niet snel uitgepraat.”

Gasten

Op Facebook is een speciale Whiskydating pagina aangemaakt met meer informatie over het evenement. Belangstellenden kunnen zich melden via whiskydating@gmail.com en krijgen dan nadere informatie toegestuurd. Kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon. Er is plaats voor 14 personen met een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. De leeftijd ligt tussen de 33 en 56 jaar. Deze eerste sessie is gericht op de whiskyliefhebber die net de ontdekkingsreis in whiskyland is gestart. Bij voldoende belangstelling komt er een vervolg voor de meer gevorderde whiskykenner.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.