whatsapp vanaf wc

WhatsApp meest gebruikt vanaf toilet

Je moet naar het toilet en natuurlijk gaat je telefoon mee. Heb je eindelijk even een momentje voor jezelf om al die WhatsApp berichtjes op je gemak te beantwoorden. Klinkt dit je herkenbaar in de oren?

Vrouwen appen meest vanaf wc

Uit onderzoek van Whappbook uitgevoerd door Novio blijkt dat Nederlanders het vaakst appen vanaf de wc. Vooral onder vrouwen is dit heel normaal. Zo’n 51 procent stuurt het liefst berichten vanaf het kleinste kamertje tegenover 42 procent van de mannen.

Verschil mannen en vrouwen

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 1041 Nederlanders van 13 jaar en ouder en laat duidelijk het verschil tussen mannen en vrouwen zien.
Zo zijn vrouwen ook digitaal grotere kletskousen dan mannen. Waar de Nederlandse man gemiddeld 1 tot 6 berichten per dag de ether in slingert, tikken dames er op een dag rustig 100 tot 250 weg. Ook de jeugd tikt er driftig op los: het aantal van 250 halen zij vaak moeiteloos.

Berichten kwijt: nachtmerrie!

Sowieso geven Nederlanders aan niet meer zonder de digitale berichtendienst te kunnen. Bijna twee derde van de ondervraagden, 59 procent, leest één tot drie keer per week haar chats terug om herinneringen op te halen. Het kwijtraken van gesprekken behoort dan ook bij  81 procent van de ondervraagden tot een horrorscenario.

Mannen wel romantisch

Mannen niet romantisch? Volgens het onderzoek hechten heren juist de meeste waarde aan gesprekken met hun liefde. Vrouwen geven aan de gedeelde teksten, foto’s en video’s van hun beste vriendin absoluut niet te willen kwijt raken.

Ex versus nieuwe schatje

De personen die het langst moeten wachten, of waarvan men überhaupt liever geen berichtjes ontvangt, zijn collega’s en exen. Dertig minuten nadat de blauwe vinkjes zijn verschenen worden zij pas voorzien van een antwoord. Op berichten van ons schatje volgt binnen de minuut reactie, terwijl een vriend of vriendin gemiddeld vijf minuten moet wachten op antwoord. Voor familie en schoonfamilie geldt datzelfde tijdsbestek.

5 leuke WhatsApp weetjes

1. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft wel eens een App-blunder begaan.
2. Een derde van de jongeren deelt het liefst nieuws over liefde en dates.
3. Zestien procent van alle WhatsAppers baalt weleens van de eigen berichtgeving.
4. Het aapje met zijn handen voor zijn ogen is de meest gebruikte emoticon.
5. Eén op de tien Nederlanders deelt minstens één keer per week via de app een selfie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!