whatsapp vanaf wc

WhatsApp meest gebruikt vanaf toilet

Je moet naar het toilet en natuurlijk gaat je telefoon mee. Heb je eindelijk even een momentje voor jezelf om al die WhatsApp berichtjes op je gemak te beantwoorden. Klinkt dit je herkenbaar in de oren?

Vrouwen appen meest vanaf wc

Uit onderzoek van Whappbook uitgevoerd door Novio blijkt dat Nederlanders het vaakst appen vanaf de wc. Vooral onder vrouwen is dit heel normaal. Zo’n 51 procent stuurt het liefst berichten vanaf het kleinste kamertje tegenover 42 procent van de mannen.

Verschil mannen en vrouwen

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 1041 Nederlanders van 13 jaar en ouder en laat duidelijk het verschil tussen mannen en vrouwen zien.
Zo zijn vrouwen ook digitaal grotere kletskousen dan mannen. Waar de Nederlandse man gemiddeld 1 tot 6 berichten per dag de ether in slingert, tikken dames er op een dag rustig 100 tot 250 weg. Ook de jeugd tikt er driftig op los: het aantal van 250 halen zij vaak moeiteloos.

Berichten kwijt: nachtmerrie!

Sowieso geven Nederlanders aan niet meer zonder de digitale berichtendienst te kunnen. Bijna twee derde van de ondervraagden, 59 procent, leest één tot drie keer per week haar chats terug om herinneringen op te halen. Het kwijtraken van gesprekken behoort dan ook bij  81 procent van de ondervraagden tot een horrorscenario.

Mannen wel romantisch

Mannen niet romantisch? Volgens het onderzoek hechten heren juist de meeste waarde aan gesprekken met hun liefde. Vrouwen geven aan de gedeelde teksten, foto’s en video’s van hun beste vriendin absoluut niet te willen kwijt raken.

Ex versus nieuwe schatje

De personen die het langst moeten wachten, of waarvan men überhaupt liever geen berichtjes ontvangt, zijn collega’s en exen. Dertig minuten nadat de blauwe vinkjes zijn verschenen worden zij pas voorzien van een antwoord. Op berichten van ons schatje volgt binnen de minuut reactie, terwijl een vriend of vriendin gemiddeld vijf minuten moet wachten op antwoord. Voor familie en schoonfamilie geldt datzelfde tijdsbestek.

5 leuke WhatsApp weetjes

1. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft wel eens een App-blunder begaan.
2. Een derde van de jongeren deelt het liefst nieuws over liefde en dates.
3. Zestien procent van alle WhatsAppers baalt weleens van de eigen berichtgeving.
4. Het aapje met zijn handen voor zijn ogen is de meest gebruikte emoticon.
5. Eén op de tien Nederlanders deelt minstens één keer per week via de app een selfie.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.