daten singles ontmoeten

Werkloze single schrikt niet meer af

Werkloze singles hoeven niet te wanhopen: onderzoek wijst uit dat vrouwen gerust willen daten met iemand zonder baan. Het onderzoek, uitgevoerd door een Britse datingsite, wilde achterhalen of de crisis enige invloed heeft op de datingindustrie. Daaruit blijkt dat een werkloze date de vrijgezel niet meer afschrikt. Daartoe werden de cijfers van 2009 tegenover 2010 vergeleken.

Rekening

60 procent van de vrouwen wil gerust op date met een werkloze, terwijl dit vorig jaar slechts 52 procent bedroeg. Mannen schijnen nog minder problemen met een werkloze dame: 90 procent trekt er met haar op uit. Heren betalen over het algemeen wel de rekening, 52 procent spendeerde zelfs meer in vergelijking met vorig jaar. Vrouwen geven, in vergelijking met vorig jaar, eerder minder uit tijdens het daten.

Opbiechten

Daten hoeft echter niet duur te zijn. 92 procent wil gerust op date voor een kosteloze activiteit. Wel zijn zowel heren als dames het erover eens dat werkloze singles hun werkstatus beter meteen opbiechten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!