Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gelukkig leven
5 februari 2018

Werk aan een geweldig leven

Een geweldig leven hebben, dat klinkt super. Maar wat is geweldig en wat ik geweldig vind hoeft voor iemand anders helemaal niet hetzelfde te zijn. Om voor jezelf uit te zoeken wat een geweldig leven is, dat is meer dan de moeite waard. Want als je dit voor ogen hebt, weet je waar je aan kunt werken.

Werk aan een geweldig leven

Een geweldig leven is opgebouwd uit geweldige dagen. Dagen waarin je je voelt zoals je je graag wilt voelen. Dagen die je vervullen met voldoening en dankbaarheid. Dagen die opgebouwd zijn uit geweldige momenten. Momenten waar je blij van wordt.  Hoe meer geweldige momenten jij ervaart, hoe fijner jouw leven wordt. Daar kun je aan werken.

Ontevreden werkt averechts

Ontevreden zijn werkt averechts. Voel je je ontevreden over je je leven, dat brengt je niet verder. Dat leidt alleen tot nare momenten, die opgestapeld weer nare dagen geven. En het gevoel van het geweldig hebben, dat je zo graag wilt, gaat nog meer naar beneden. Het is lastig, je wilt bouwen aan een blijer leven omdat je ontevreden bent. Het is daarom dat je wilt veranderen.

Perfect is het nooit

Perfect, dat zal je leven nooit zijn. Er zal altijd iets zijn wat je beter wilt maken. Ook al zullen anderen jouw leven als perfect zien. Wil je een geweldig leven bouwen, wacht dan niet tot het af is, dit geweldige leven is nu bezig. En dit is ook weer iets. Confronterend eigenlijk. Het voelt comfortabel om intens geluk uit te stellen tot ergens in de toekomst.

Leg stenen van geluksgevoel

Dus ga niet zitten hopen dat je leven geweldig voelt. Want dat gaat niet gebeuren als je er alleen maar over denkt. Je moet de eerste steen van dit gevoel gaan leggen, nu. En het volgende uur doe je dit weer opnieuw. En wanneer je momenten als deze inbouwt, kun je op een geweldige dag terugkijken.

Beweeg je richting geluk

Mag je jezelf nooit verdrietig voelen? Natuurlijk wel, als jij dat wilt. Maar een geweldig leven kan nooit bestaan uit alleen maar dagen in verdriet. Wanneer een geweldig leven je doel is, dan wil jij je vast in de richting van geluk bewegen. Begin met dankbaarheid over iets wat je mooi of fijn vindt. Voel je tevreden wanneer dit moment zich aandient.

Ben dankbaar

Je kunt ook zoeken naar iets wat je het minst vervelend vindt, en daar vervolgens dankbaar voor zijn. Dankbaarheid maakt altijd gelukkig. Het werkt daarbij snel en het is vrij praktisch. Een dag met momenten van dankbaarheid voelt goed. Een week met zulke dagen voelt als een heel ander leven. Zo simpel is het gewoon.

Leef je leven nu

Dus met ieder moment van dankbaarheid leg je een steen. Veel stenen samen vormen een geweldig leven. Hoe meer geweldig jij je voelt, op des te meer blijheid kun jij terugkijken. Stop vooral met wachten tot het juiste moment zich aandient. Het leven leef je nu. Zo gaat het ook met persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer je er aan werkt, hoe makkelijk het lijkt. Maak het dus niet ingewikkelder dan het is. Want dat is het niet.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Meer bewegen en gezonder eten dit jaar? Met deze tips hou je het vol!

Heb jij het idee dat jij je naar de sportschool moet...

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

Wist je dat kerstfilms goed zijn voor je gezondheid?

Ben jij ook helemaal idolaat van kerst en vind je het...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...