welkom zijn

Welkom zijn is van grootste belang

Alleen de wereld rond op de fiets, dat was het plan van Victor uit Oosterhout. Dat heeft hij na 4 maanden afgebroken omdat het te gevaarlijk werd. Hij is wel een echte wereldontdekker. Je welkom voelen op andere plekken vindt hij erg belangrijk. Daarnaast heeft hij geleerd je alleen op zaken te richten waar je invloed op hebt.

Kwetsbaar zijn opent deuren

Hij ziet zichzelf meer als een wereldontdekker dan een vakantieganger. Als reiziger stel je je kwetsbaarder op. Je bent namelijk vaak alleen. Wat natuurlijk mooie ervaringen brengt. Wanneer je bijvoorbeeld hulp vraagt aan lokale bevolking merk je dat die kwetsbare opstelling deuren opent.

Welkom zijn is van belang

Bij zijn eerder dan bedoelde afgebroken fiets tocht naar China, merkte hij het belang van familie en vrienden. Je welkom voelen is van grote waarde. Hij heeft een echte goede vriend en daarnaast veel kennissen. Dat vindt hij prima zo. Eenzaam voelt hij zich nooit, omdat hij een gelovig man is. Al valt alles voor hem weg, dan is God er nog voor hem. Ware liefde daarin gelooft hij dan weer niet. Een goede aansluiting hebben met iemand daar gaat het om. Het is een kwestie van geven en nemen. Rekening houden met elkaar hoort daar ook bij.

Via datingsite blind date

Op de vraag of hij weleens een blind date heeft gehad, zegt hij ja. Via een datingsite werd zijn aandacht getrokken door de manier waarop een meisje zich presenteerde. Dat maakte zelfs meer indruk dan haar uiterlijk. Ze hebben afgesproken en een gezellige avond gehad. Daar is het bij gebleven. In de kroeg komt hij vaak. Hij houdt ervan op onverwachte momenten mensen te spreken. Hoeveel mensen je dan soms op een avond spreekt is onvoorstelbaar.

Niets is te forceren

Het najagen van doelen doet hij niet meer. Hij leeft vooral in het nu. Niets is te forceren volgens Victor. Het vroegtijdig beëindigen van zijn fietstocht heeft hem doet schrikken. Het idee het er misschien niet levend af te brengen, dat was vrij confronterend. Het is frustrerend als je machteloos bent in het veranderen van zaken. Daarom richt hij zich op zaken waar hij wel invloed op heeft.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam