daten december coach

Welke datingsite past bij jou: 6 tips

Veel singles hebben een oogje op elkaar maar durven dit niet uit te spreken. Vaak voel je je aangetrokken tot diegene omdat hij of zij misschien slim, knap, sterk maar misschien ook een beetje mysterieus is. Hoe kan je zo’n relatie laten werken? In de meeste gevallen kan je een date scoren op diverse datingsites. Een online platform waar singles aan het woord zijn.

Het is soms nog lastig om zo’n datingsite te kiezen, daarom zijn er sites die datingssites vergelijken, zoals https://www.datingguru.nl. Zo maak je altijd een juiste keus en weet je welke datingsite er bij jou past. Hier kunnen singles aan de slag om een date te scoren! Eenmaal een date gescoord zijn er 6 ultieme tips voor singles die een relatie echt doen laten werken.

Herken dat elke date anders kan zijn

Zijn of haar tijd is misschien schaars, er zal veel energie richting hem of haar gaan om een band te creëren. Vaak weten mensen wat ze precies willen in het leven, dus dit is absoluut een pluspunt. Hierdoor krijg je sneller een klik en kunnen jullie werken naar de toekomst.

Accepteer dat ieder zijn eigen prioriteiten heeft

In andere relaties ben je misschien gewend om andere prioriteiten te stellen. Wanneer je een single date hoef je niet altijd dezelfde prioriteiten te hebben. Accepteer dus het feit dat jullie anders zijn en begin daar niet gelijk over. Het is juist fijn om te weten van elkaar dat jullie andere prioriteiten hebben, maar wel samen aan de klik werken. Een klik kan er meteen zijn, of die moet vanzelf komen. Geef het de tijd.

Begin tijdens de gesprekken niet over relaties in het verleden

Was er een bepaalde spanning in het verleden? Haal dit dan niet al te veel naar boven. Je kan elkaar natuurlijk altijd steunen, maar neem bijvoorbeeld uit medelijden geen contact op met zijn of haar ex om de situatie te sussen. Dit wekt alleen maar meer ergernissen op. Gesprekken over het dagelijkse leven werken vaak het best! Hier kan je zat aanknopingspunten vinden om het gesprek te vorderen. Wees daarom ook niet bang dit te doen, jullie zijn tenslotte beide nog in de ontdekkingsfase om informatie te winnen van elkaar.

Blijf jezelf, wees niet onzeker en heb geduld

Het is belangrijk om jezelf te blijven. Mensen die zich anders voordoen vallen uiteindelijk door de mand en daar zit niemand op te wachten. De reden hiervoor is dat onzekerheid vaak een grote rol speelt. Onthou dat mensen liever de ware persoon zien, dan iemand die zich anders voor doet. Haast dus ook niet om snel een band te creëren en pak het rustig aan. De tijd zal het leren en focus op de ontwikkeling van het vertrouwen i.p.v de relatie zelf! Tenslotte is een relatie gebaseerd op vertrouwen.

Wees betrouwbaar

Het is belangrijk dat je altijd te vertrouwen bent in een relatie. Hij of zij kan in het verleden nare ervaringen hebben gehad met betrouwbaarheid, daardoor kan het zijn dat mensen introvert worden of introvert overkomen en niet openlijk durven te praten. Wees dus oprecht, op het gemak stellen en win het vertrouwen zonder dat je jezelf anders voordoet. Verantwoording naar hem of haar toe is dus belangrijker dan verantwoording voor hem of haar.

Luister naar je intuïtie

Jij bent tenslotte de enige die weet of het allemaal goed aanvoelt of niet. Gevoelskwestie is een belangrijk aspect bij een date. Laat je daarom ook niet beïnvloeden door factoren van buitenaf, zoals vrienden en familie. ‘Hij of zij zoekt gewoon weer iemand om de leegte op te vullen’ dit voorbeeld komt vaak voor waardoor mensen gaan twijfelen. Dit kan een negatief effect hebben, daardoor is het belangrijk dat je naar je gevoel luistert. Richt je aandacht daarom op de persoon i.p.v mensen van buitenaf.

Deze tips zullen singles daadwerkelijk helpen om een echte relatie op te bouwen. Blijf vooral jezelf en luister naar je gevoel. Ben je op zoek naar een leuk event voor singles? Ontdek dan de Singlessite Agenda

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen