Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
ideale man
22 augustus 2013

Welk type flirter ben jij?

Ben jij de enige uit je vriendenkring die na een avondje stappen weer alleen naar huis moet omdat je geflirt allesbehalve succesvol is? Dan wordt het hoog tijd om uit te vissen welk type flirter je bent. Dat is volgens Jeff Hall, auteur van ‘The Five Flirting Styles’, immers dé sleutel tot succes om iemands hart te veroveren.

“Niemand is een slechte flirter”, verzekert Hall. “Je bent misschien gewoon niet het type om te flirten op café of in een dancing.” Op basis van deze bewering, stelde hij een lijstje samen van vijf soorten flirters.

1. Lichamelijke flirter

Weet jij makkelijk de aandacht te trekken dankzij subtiele, lichamelijke contacten en ben je kampioen van de non-verbale communicatie? Dan hoor jij ongetwijfeld thuis in de eerste categorie. Je schrikt niet terug om op jacht te trekken (vooral in het uitgaansleven) en speelse aanrakingen zijn je allesbehalve vreemd. Als het daadwerkelijk tot een relatie komt, gaat het er meestal intens aan toe. Jammer genoeg blijft het nooit lang duren.

2. Beleefde flirter

Onder dit type valt iedereen die respect toont en zijn manieren kent. Het gaat om zorgzame en beleefde personen. Hun relaties zijn van langdurige aard en zijn gebaseerd op vriendschap en vertrouwen. De beleefde flirters nemen uitgebreid hun tijd voor ze met iemand in een relatie stappen. Meestal gaat het om personen die ouder zijn dan 40. Het meeste succes boeken ze op plaatsen waar ze de kans krijgen om hun potentiële partner uitgebreid te leren kennen, zoals in een vereniging of sportclub.

3. Traditionele flirter

Deze personen geloven nog steeds dat mannen als jagers het voortouw moeten nemen. Vrouwen moeten zich zo passief mogelijk gedragen en mogen hooguit een beetje giechelen. Dames die op deze manier veroverd worden, vinden het meestal oké om als een trofee behandeld te worden. Dit is trouwens exact hoe de man in kwestie het wil. Traditionele flirters zijn vooral succesvol tijdens hun middelbare schooltijd of als jonge twintiger.

4. Open flirter

Niets is zo sexy volgens de open en oprechte flirters als te praten over hun geniale en intellectuele ideeën. Vooral tijdens een eerste date weten ze op deze manier de aandacht te trekken. Zo kunnen ze de conversatie makkelijk gaande houden en leren ze in een mum van tijd hun gesprekspartner redelijk uitgebreid kennen.

5. Speelse flirter

Staat flirten voor jou gelijk aan een soort bezigheidstherapie om je zelfvertrouwen een boost te geven? Dan val jij ongetwijfeld onder deze categorie. Je speelt graag spelletjes en houdt ervan om mensen te plagen en uit te dagen. De kans dat het begrip ‘friends-with-benefits’ je bekend in de oren klinkt, is groot. Het meest populaire terrein van de speelse flirter is op reis of tijdens de vakantie. Ze weten perfect hoe ze personen moeten bespelen die ze later waarschijnlijk nooit meer terugzien. Vooral de eerste stadia in een relatie vinden ze interessant. Eens de band te hecht wordt, gaan ze er van door.

Bron: HLN

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Drie op vier singles wil geliefde ontmoeten in dagelijks leven

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

Flirten: wie moet er beginnen?

Flirten is hartstikke leuk en spannend! Het kan leiden tot een...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Flirten op een uitvaart kan wel, ruzie maken niet

Ruzie maken of dronken zijn kan echt niet op een uitvaart....

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie