seks vakantie

Wel of geen seks op eerste date

Wanneer je aan het daten slaat vraag je je vast af of het nu wel of geen goed plan is om seks te hebben op een eerste date. Begrijpelijk! Nu is het zo dat het nogal afhangt met wie je date maar ook in welke levensfase of zelfs relatiefase jullie verkeren. Met deze paar tips heb je jouw besluit zo gemaakt!

Wanneer wel seks op een eerste date:

1. Jullie zijn al lange tijd vrienden

Je bent al lang vrienden met elkaar hebben ongeveer dezelfde verwachtingen. Ofwel jullie zien elkaar zitten voor een relatie of jullie zien elkaar totaal niet zitten voor een relatie maar hebben beiden gewoon zin in seks. Je weet dus perfect waar je aan begint als de seksuele spanning groot wordt.

2. Je bent op vakantie

Ook al ben je op zoek naar een partner om een serieuze relatie mee op te bouwen: op reis mag je die plannen even laten voor wat ze zijn. Door de vakantiesfeer, de zon, de alcohol, het zalig niets doen en het kijken naar mooie lichamen, … leer je sneller nieuwe, mannen en vrouwen kennen om te versieren. Hou in het achterhoofd dat het om een vakantieliefde gaat en verwacht niet meer dan dat. Binnen enkele dagen vertrekken jij en je vakantielief elk apart terug naar huis met mooie herinneringen en hopelijk zonder liefdesverdriet.

3. Je bent net weer vrijgezel

Kom je net uit een relatie en wil je nog geen nieuwe serieuze relatie beginnen, zoek dan iemand die qua levensfase hetzelfde denkt en voelt als jij. Zo kunnen jullie beiden plezier te maken. Kies dan bij voorkeur iemand die jouw wildste fantasieën wil vervullen.

Wanneer beter geen seks op een eerste date:

1. Je bent op zoek naar een serieuze relatie en je kent je date nog niet zo goed

In dit geval is het beter om het rustig aan te doen en elkaar eerst beter te leren kennen. Doe gewoon eerst leuke dingen samen, spreek regelmatig af en vraag je date niet binnen.

2. Als je wil vermijden als gemakkelijk te krijgen of gewetenloze versierder over te komen

Ook al heb je zin, seks hebben met je date op een eerste afspraak kan doen voorkomen alsof dit jouw normale gedrag is en je altijd zo handelt. De date kan de indruk krijgen dat je gewoon sekst om te seksen en dat wie bij jou in bed ligt, uiteindelijk minder belangrijk is.

3. Als er totaal geen klik of erotische spanning is

Is er tijdens je date totaal geen seksuele spanning, romantiek of erotische sfeer geweest, doe dan geen moeite om bij het afscheid nemen verder te gaan.

4. Als jullie beiden in een andere levensfase zitten

Zoek jij een snel avontuur en je date zoekt een partner, vermijd dan seks op de eerste date. Het gevaar bestaat dat de ander verliefd wordt. En aangezien jij zelf niet meer wil, komt er daar dan gegarandeerd hartzeer van.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam