seks vakantie

Wel of geen seks op eerste date

Wanneer je aan het daten slaat vraag je je vast af of het nu wel of geen goed plan is om seks te hebben op een eerste date. Begrijpelijk! Nu is het zo dat het nogal afhangt met wie je date maar ook in welke levensfase of zelfs relatiefase jullie verkeren. Met deze paar tips heb je jouw besluit zo gemaakt!

Wanneer wel seks op een eerste date:

1. Jullie zijn al lange tijd vrienden

Je bent al lang vrienden met elkaar hebben ongeveer dezelfde verwachtingen. Ofwel jullie zien elkaar zitten voor een relatie of jullie zien elkaar totaal niet zitten voor een relatie maar hebben beiden gewoon zin in seks. Je weet dus perfect waar je aan begint als de seksuele spanning groot wordt.

2. Je bent op vakantie

Ook al ben je op zoek naar een partner om een serieuze relatie mee op te bouwen: op reis mag je die plannen even laten voor wat ze zijn. Door de vakantiesfeer, de zon, de alcohol, het zalig niets doen en het kijken naar mooie lichamen, … leer je sneller nieuwe, mannen en vrouwen kennen om te versieren. Hou in het achterhoofd dat het om een vakantieliefde gaat en verwacht niet meer dan dat. Binnen enkele dagen vertrekken jij en je vakantielief elk apart terug naar huis met mooie herinneringen en hopelijk zonder liefdesverdriet.

3. Je bent net weer vrijgezel

Kom je net uit een relatie en wil je nog geen nieuwe serieuze relatie beginnen, zoek dan iemand die qua levensfase hetzelfde denkt en voelt als jij. Zo kunnen jullie beiden plezier te maken. Kies dan bij voorkeur iemand die jouw wildste fantasieën wil vervullen.

Wanneer beter geen seks op een eerste date:

1. Je bent op zoek naar een serieuze relatie en je kent je date nog niet zo goed

In dit geval is het beter om het rustig aan te doen en elkaar eerst beter te leren kennen. Doe gewoon eerst leuke dingen samen, spreek regelmatig af en vraag je date niet binnen.

2. Als je wil vermijden als gemakkelijk te krijgen of gewetenloze versierder over te komen

Ook al heb je zin, seks hebben met je date op een eerste afspraak kan doen voorkomen alsof dit jouw normale gedrag is en je altijd zo handelt. De date kan de indruk krijgen dat je gewoon sekst om te seksen en dat wie bij jou in bed ligt, uiteindelijk minder belangrijk is.

3. Als er totaal geen klik of erotische spanning is

Is er tijdens je date totaal geen seksuele spanning, romantiek of erotische sfeer geweest, doe dan geen moeite om bij het afscheid nemen verder te gaan.

4. Als jullie beiden in een andere levensfase zitten

Zoek jij een snel avontuur en je date zoekt een partner, vermijd dan seks op de eerste date. Het gevaar bestaat dat de ander verliefd wordt. En aangezien jij zelf niet meer wil, komt er daar dan gegarandeerd hartzeer van.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.