introvert single feestje

Wekelijks weer lekker dansen bij Brothers

Brothers gaat weer wekelijks dansavonden houden. Twee jaar geleden sloot de bekendste megadiscotheek van Midden-Nederland zijn deuren en werd de aandacht verlegd naar feesten en bedrijfsevenementen. Nu maakt Brothers een nieuwe start en kondigt weer wekelijks feesten aan.

Nieuwe kansen

De eigenaren, de Bunnikse broers Rob en Marco Peek, staan nog steeds achter de beslissing van twee jaar geleden. Na zeventien succesvolle jaren stopte discotheek Brothers en ging het bedrijf verder als Brothers Events, organisator van evenementen. Maar de gebroeders Peek zien nieuwe kansen voor hun dansavonden. De sluiting was destijds een bewuste keuze. Het bezoek liep terug. ,,Brothers-avonden zijn alleen gezellig als het goed gevuld is.’’ Gevolg was wel dat veel mensen vroegen waarom de zaak nog maar af en toe open was. Het bericht van de sluiting had een groter effect dan verwacht: mensen begrepen niet meer wanneer ze in Bunnik terecht konden om te dansen.

Dansen

Dankzij de aantrekkende economie, keert de behoefte om er samen op uit te gaan weer terug. In Utrecht zijn er echter, volgens de gebroeders Peek ,,weinig plekken waar je nog gezellig een avond kunt dansen.’’ Brothers moet weer zo’n plek worden: ,,De kwaliteit en sfeer kunnen we nu weer op continue basis bieden.’’

Het is niet zo dat de wekelijkse discoavond terugkeert, wel is er een uitgebreid programma met daarop onder meer TeenageDance, Candyshop en Luxurious, We are Brothers (urban en house) en voor 25-plussers Classic Café met muziek uit de 90’s en 00’s. Het eerste Brothers-feest is volgende week vrijdag.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.