oogcontact eerste date

Weg met de datingapps: zo leer je in het echte leven iemand kennen

Dankzij apps als Tinder is daten gemakkelijker dan ooit. Maar wat doe je als je merkt dat je al dat swipen stilaan beu geraakt? Dan stap je uit je comfort zone en leer je gewoon in het echte leven mensen kennen. Met deze tips lukt dat geheid.

1. Ga op een blind date

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om op blind date te gaan, er zijn zelfs verschillende tv-programma’s over gemaakt. Waarom zou je dit niet eens proberen? Vraag eens rond in je vriendenkring of zij geen toffe, single mannen kennen waar je eens een koffie mee kan gaan drinken. Wie weet vind je zo de ware liefde.

2. Wees spontaan

Het is voor iedereen moeilijk om af te stappen om een aantrekkelijke persoon van het andere geslacht. Wees dus niet te verlegen en probeer bijvoorbeeld een gesprek aan te knopen met een medereiziger in de tram. Is hij of zij bezet of niet geïnteresseerd? Geen probleem, dan druip je het discreet en beleefd af en probeer je het opnieuw.

3. Verlaat je vertrouwde omgeving

De kans is klein dat je in je stamkroeg de liefde van je leven zal tegenkomen. Waarom? Omdat je de mensen die er gewoonlijk komen al kent of al eens gezien hebt. Daarom is het belangrijk om je horizon te verruimen. Ga eens iets drinken met de vrienden van een collega, of trek erop uit met je vrienden van de sportschool. Op die manier leer je spontaan nieuwe mensen kennen.

4. Neem een nieuwe hobby

En nee, dan bedoelen we geen brei- of boekenclub. Het kan ook gaan om een nieuwe sport, een aantal workshops of een concert. Het grote voordeel van deze strategie? Je bent er al zeker van dat je al minstens één interesse gemeenschappelijk hebt met de mensen die je tegenkomt.

Bron: Metro

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.