daten december coach

Wees eerlijk in je datingprofiel

Bij het online daten is het belangrijk om een goed profiel op te stellen, dat aantrekkelijk en interessant is. Heb je daarbij de nijging te liegen en een oude foto te gebruiken? Hier volgen zes redenen waarom het belangrijk is om eerlijk te zijn. Zorg dat je iedereen jou recht in je ogen kan blijven aankijken.

1. Het is niet eerlijk ten opzichte van jezelf

Door oneerlijk te zijn op je online datingprofiel, belieg je jezelf het meest. Je zal niet de date krijgen die je verdient door oneerlijk te zijn en het zal al zeker niet leiden tot een perfecte match. Je bent op zoek naar iemand om je leven mee door te brengen, niet naar iemand die geïnteresseerd is in jouw creatie.

2. Het is niet eerlijk ten opzichte van hem/haar

Hoe zou jij je voelen als je afspreekt met iemand en die persoon helemaal niet op zijn profiel lijkt? Dan zou je boos worden, toch? Hem of haar een verkeerde indruk geven, zal alleen maar leiden tot afkeer. Dus zelfs als jij geïnteresseerd bent in hem, is de kans klein dat dat wederzijds is.

3. Oneerlijkheid is een slechte eigenschap

Oneerlijkheid is geen eigenschap waar mensen naar op zoek zijn bij een potentiële partner. Waarom zou je dan met leugens beginnen? Een relatie is gebaseerd op eerlijkheid, waarheid en vertrouwen. Dus als je in het begin al liegt, is de relatie gedoemd om te mislukken.

4. Liegen is moeilijk

Tenzij je een ongelofelijk goed geheugen hebt, zal je waarschijnlijk de meeste leugens vergeten. Een profiel vol overdeven waarheden of regelrechte leugens maken het je alleen maar moeilijker op een date. Want wat als hij vraagt naar je ‘liefde’ voor voetbal en je niets zinnigs te vertellen hebt? Dan is dat alleen maar een afknapper.

5. Je hebt minder kans op een date

Als je een wazige foto van 6 jaar geleden bij je profiel zet, waarop enkel je gezicht te zien is, dan zullen de alarmbellen afgaan bij je potentiële dates. Als er iets niet lijkt te kloppen op je profiel, dan zullen ze je niet contacteren.

6. Het is tijdverspilling

Als je echt op zoek bent naar liefde, dan is een profiel vol leugens tijdverlies. De ware zal je er alleszins niet mee vinden, dus ben je beter eerlijk. Doen!

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.