daten december coach

Wees eerlijk in je datingprofiel

Bij het online daten is het belangrijk om een goed profiel op te stellen, dat aantrekkelijk en interessant is. Heb je daarbij de nijging te liegen en een oude foto te gebruiken? Hier volgen zes redenen waarom het belangrijk is om eerlijk te zijn. Zorg dat je iedereen jou recht in je ogen kan blijven aankijken.

1. Het is niet eerlijk ten opzichte van jezelf

Door oneerlijk te zijn op je online datingprofiel, belieg je jezelf het meest. Je zal niet de date krijgen die je verdient door oneerlijk te zijn en het zal al zeker niet leiden tot een perfecte match. Je bent op zoek naar iemand om je leven mee door te brengen, niet naar iemand die geïnteresseerd is in jouw creatie.

2. Het is niet eerlijk ten opzichte van hem/haar

Hoe zou jij je voelen als je afspreekt met iemand en die persoon helemaal niet op zijn profiel lijkt? Dan zou je boos worden, toch? Hem of haar een verkeerde indruk geven, zal alleen maar leiden tot afkeer. Dus zelfs als jij geïnteresseerd bent in hem, is de kans klein dat dat wederzijds is.

3. Oneerlijkheid is een slechte eigenschap

Oneerlijkheid is geen eigenschap waar mensen naar op zoek zijn bij een potentiële partner. Waarom zou je dan met leugens beginnen? Een relatie is gebaseerd op eerlijkheid, waarheid en vertrouwen. Dus als je in het begin al liegt, is de relatie gedoemd om te mislukken.

4. Liegen is moeilijk

Tenzij je een ongelofelijk goed geheugen hebt, zal je waarschijnlijk de meeste leugens vergeten. Een profiel vol overdeven waarheden of regelrechte leugens maken het je alleen maar moeilijker op een date. Want wat als hij vraagt naar je ‘liefde’ voor voetbal en je niets zinnigs te vertellen hebt? Dan is dat alleen maar een afknapper.

5. Je hebt minder kans op een date

Als je een wazige foto van 6 jaar geleden bij je profiel zet, waarop enkel je gezicht te zien is, dan zullen de alarmbellen afgaan bij je potentiële dates. Als er iets niet lijkt te kloppen op je profiel, dan zullen ze je niet contacteren.

6. Het is tijdverspilling

Als je echt op zoek bent naar liefde, dan is een profiel vol leugens tijdverlies. De ware zal je er alleszins niet mee vinden, dus ben je beter eerlijk. Doen!

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam