Week tegen eenzaamheid van start

Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland: 10% voelt zich sterk eenzaam; 20% matig eenzaam. Morgen start de Week tegen Eenzaamheid. Het thema van de Week tegen Eenzaamheid 2013 is “Kom Erbij!”.

De Week tegen Eenzaamheid vindt plaats van donderdag 26 september tot en met zaterdag 5 oktober, en staat bol van activiteiten.

 

De Week tegen Eenzaamheid zet organisaties en mensen aan tot actie. Acties die bedoeld zijn om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen dat te worden, te betrekken bij activiteiten en te verbinden met andere mensen en organisaties.

 

Iedereen, wel of geen Coalitielid, organisatie of individu, wordt uitgenodigd en uitgedaagd om mee te doen. Ook mensen zonder eenzaamheidsklachten, want zij kunnen een geweldige intermediair zijn om mensen die eenzaam zijn te betrekken bij activiteiten. Kom erbij! 

 

Met de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid voert Coalitie Erbij nu al voor het vierde jaar campagne om het bewustzijn over eenzaamheid te vergroten.

Zien wat er zoal wordt georganiseerd en waar? Kijk dan op de site: samentegeneenzaamheid.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten