vrijheid om te kiezen

Wederzijdse instemming voor seks: zo simpel is het

‘Wederzijdse instemming’ klinkt niet héél erg sexy, maar is wel essentieel als het aankomt op een goede vrijpartij. Je moet het allebei willen, natuurlijk. Hoe simpel dat eigenlijk is wordt aan de hand van één super simpele manier uitgelegd in dit filmpje:

Easy, right? Wil je thee, dan kan je thee krijgen. En anders? Niet! Theedrinken als je bewusteloos bent… Liever niet! Exact hetzelfde geldt (natuurlijk) ook voor seks. Logisch.

Doe het alleen als jij het wilt

Wij vinden dit filmpje prachtig. Als je geen thee wil, dan durf je dat natuurlijk te zeggen. Maar als je geen seks wil dan mag je dat zéker zeggen. Als je een leuke man hebt gevonden en je wil met hem mee naar huis, doe dat dan vooral. Maar als je het niet wil, doe het dan niet. Je hoeft je niet schuldig te voelen. Je hoeft geen druk te voelen om seks met hem te hebben. Want je hoeft nooit een grens over te gaan als jij het niet wil. En als hij je een gevoel geeft dat het ‘moet’, dan is dat alleen maar meer reden om hem te laten gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.