vrouwen seks orgasme

Website leert vrouwen hoe een orgasme te krijgen

We weten niet precies hoe het er in ons land voorstaat, maar bij onze zuiderburen heeft 10 tot 30 procent van de Vlaamse vrouwen nog nooit een orgasme gehad. De meeste vrouwen praten er niet over en er is ook eigenlijk niemand die je leert hoe dat nou eigenlijk moet zo’n orgasme krijgen. Daarom is er een website in het leven geroepen die vrouwen daarbij helpt.

Praten over seks

Beschaamd, zo voelen we ons als het over seks gaat. We kregen immers heel onze kindertijd te horen dat het geen keurig gespreksonderwerp is, en dat gevoel blijft ook in ons volwassen leven hangen. Jammer, want we kunnen heel wat van elkaar leren.

Tips en tricks voor een orgasme

Dat is ook de filosofie van de website OMGyes. De vrouwen daar beseffen dat orgasmes niet zomaar uit de lucht komen vallen: het is een proces dat je moet leren, en er bestaan tips en tricks om je daarbij te helpen. Dus besloten ze om een hele website te wijden aan het vrouwelijke orgasme, om vrouwen bij te staan in hun zoektocht naar een (beter) orgasme.

12 technieken

De site is niet zomaar gebaseerd op ‘van horen zeggen’, maar berust op een stevig wetenschappelijk onderzoek. In samenwerking met het beroemde Kinsey Institute werden 2.000 vrouwen tussen de 18 en de 95 ondervraagd over welke technieken voor hen werken.

Daaruit bleek dat veel vrouwen op dezelfde manier te werk gingen. De onderzoekers konden 12 categorieën ontwaren, die ze dan een naam gaven. Zo is er bijvoorbeeld ‘verrassing’, maar ook ‘balanceren’. Daarna vroegen ze aan een aantal vrouwen om die technieken ook effectief te tonen in een filmpje.

Expliciet

Ja, de filmpjes op de website zijn zeer expliciet: alles wordt ongegeneerd in beeld gebracht. Maar ze hebben niets met porno te maken, integendeel. De filmpjes zijn vrij klinisch en uitsluitend bedoeld om vrouwen (en mannen) iets bij te leren.

De 12 technieken werden elk afzonderlijk uitgewerkt met een video en een grafische gids. Daarna krijg je telkens de mogelijkheid om de techniek zelf uit te testen op het scherm door middel van een touchscreen. De site geeft je dan ook feedback. Hier kan je de ‘edging’ video gratis bekijken Om al het materiaal te gebruiken, vraagt de website eenmalig een bedrag van 35 euro.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.