vrouwen seks orgasme
28 January 2016

Website leert vrouwen hoe een orgasme te krijgen

We weten niet precies hoe het er in ons land voorstaat, maar bij onze zuiderburen heeft 10 tot 30 procent van de Vlaamse vrouwen nog nooit een orgasme gehad. De meeste vrouwen praten er niet over en er is ook eigenlijk niemand die je leert hoe dat nou eigenlijk moet zo’n orgasme krijgen. Daarom is er een website in het leven geroepen die vrouwen daarbij helpt.

Praten over seks

Beschaamd, zo voelen we ons als het over seks gaat. We kregen immers heel onze kindertijd te horen dat het geen keurig gespreksonderwerp is, en dat gevoel blijft ook in ons volwassen leven hangen. Jammer, want we kunnen heel wat van elkaar leren.

Tips en tricks voor een orgasme

Dat is ook de filosofie van de website OMGyes. De vrouwen daar beseffen dat orgasmes niet zomaar uit de lucht komen vallen: het is een proces dat je moet leren, en er bestaan tips en tricks om je daarbij te helpen. Dus besloten ze om een hele website te wijden aan het vrouwelijke orgasme, om vrouwen bij te staan in hun zoektocht naar een (beter) orgasme.

12 technieken

De site is niet zomaar gebaseerd op ‘van horen zeggen’, maar berust op een stevig wetenschappelijk onderzoek. In samenwerking met het beroemde Kinsey Institute werden 2.000 vrouwen tussen de 18 en de 95 ondervraagd over welke technieken voor hen werken.

Daaruit bleek dat veel vrouwen op dezelfde manier te werk gingen. De onderzoekers konden 12 categorieën ontwaren, die ze dan een naam gaven. Zo is er bijvoorbeeld ‘verrassing’, maar ook ‘balanceren’. Daarna vroegen ze aan een aantal vrouwen om die technieken ook effectief te tonen in een filmpje.

Expliciet

Ja, de filmpjes op de website zijn zeer expliciet: alles wordt ongegeneerd in beeld gebracht. Maar ze hebben niets met porno te maken, integendeel. De filmpjes zijn vrij klinisch en uitsluitend bedoeld om vrouwen (en mannen) iets bij te leren.

De 12 technieken werden elk afzonderlijk uitgewerkt met een video en een grafische gids. Daarna krijg je telkens de mogelijkheid om de techniek zelf uit te testen op het scherm door middel van een touchscreen. De site geeft je dan ook feedback. Hier kan je de ‘edging’ video gratis bekijken Om al het materiaal te gebruiken, vraagt de website eenmalig een bedrag van 35 euro.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie