Website belooft ‘veilig vreemdgaan’

Singles zullen hun wenkbrauwen wellicht optrekken bij dit bericht, maar voor wie aan een partner niet voldoende heeft bestaat er tegenwoordig de optie om veilig vreemd te gaan via de website Second Love. Volgens oprichter Erik Drost is een affaire beginnen met iemand uit je vriendenkring of collega gevaarlijk omdat  je partner het makkelijk kan ontdekken. Second Love belooft een plek te zijn waar je veilig vreemd kunt gaan omdat je er gelijkgezinden ontmoet. Het motto is: “Life is short, have an affair.”

Monogamie saai
Initiatiefnemer Erik Drost: “Secondlove is een aparte ontmoetingsplek. Toen ik een paar jaar geleden zelf in een goede relatie zat, maar iets nodig had om de sleur te doorbreken, ontdekte ik de behoefte van een affaire. Ik merkte ook dat ik niet de enige was, veel mensen dachten er net zo over. Er zijn altijd dingen in een gezonde relatie waar je niet over kunt praten, fantasieën die je niet kunt delen.”

Zelf grenzen stellen
“Je mag het niet als een website voor seksdates zien, het is ook geen datingsite. Dit is iets volledig nieuw. Je bepaalt zelf je grenzen: van online flirten, het delen van virtuele fantasieën tot echte afspraakjes. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een cafébezoek, maar dan virtueel. Je flirt, laat het daarbij en gaat terug naar je partner met wat meer eigenwaarde. Of je gaat een paar uurtjes mee met iemand”, besluit Drost.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?