golddigger oudere man versieren

Wc-bril minder ranzig dan handtas van de vrouw

Een handtas kan nog zo mooi of duur zijn, de kans is groot dat het ding hartstikke ranzig is. Uit onderzoek blijkt zelfs dat handtassen een gevaar voor de volksgezondheid kunnen vormen. Te vies voor woorden en eigenlijk te vies om aan te raken.

Een snoepjesfabrikant onderzocht de staat van de damestasjes in Groot-Brittannië. De resultaten blijken ronduit schokkend. In de gemiddelde tas zit een behoorlijke kolonie bacteriën. Als dezelfde minuscule viespeukjes in een keuken werden aangetroffen, zouden wij je niet aanraden daar nog een eitje te bakken.

Appartement van single man

Door een graai in een gemiddelde handtas kan iemand makkelijk diarree oplopen, of in het ergste geval doodgaan. Onderzoekers die een uitstrijkje maakten van de bodem van de handtas kwamen ziekmakers als de ‘poepbacterie’ E.coli tegen. Een tas is dus even vies of zelfs viezer dan de gemiddelde toiletbril. Mogelijk zelfs viezer dan het appartement van een single kerel.

Gedragen ondergoed

 Naast het schimmelonderzoek werd vrouwen ook gevraagd hoe ze hun handtas gebruiken. Veel dames gaven ruiterlijk toe dat ze naast gebruikte snotlappen ook gedragen ondergoed in hun tas verstoppen.Ruim 33 procent maakt de binnenkant van hun tas nooit schoon.

Nettere dames

Maar het ergste is dat veel vrouwen er hun hand niet voor omdraaien om een snoepje van de bodem van hun tas op te vissen en het zonder aarzelen in hun mond te stoppen. Al blazen de nettere dames het nog wel even ‘schoon’.

Bron: WTF

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.