Viel vrijwel iedere vrouw in katzwijm bij het zien van de slaapkamer ogen van zanger Waylon, na het interview met Viva is hij voor veel vrouwen verlost van zijn sexy imago. Waylon wil namelijk een vrouw zonder ambitie. Achter het aanrecht, met een paar koters.

Euro’s

Waylon wil in de relatie graag het ‘mannetje ’zijn. Iemand die graag voor een ander zorgt. “Ik durf te zeggen dat je als vrouw een man niet gelukkiger kunt maken dan toe te laten dat hij voor je zorgt” zo zegt de zanger. “Ik heb vriendinnen gehad die heel erg hun onafhankelijkheid wilden bewijzen. Dan gingen ze hard werken, veertig uur per week, om vervolgens thuis te komen met, weet ik veel, dertienhonderd euro”, aldus Waylon over eerdere relaties.

Carrière

“Begrijp me niet verkeerd hè: prima en fantastisch als je carrière wilt maken. Maar als je het alleen doet om te bewijzen dat je het alleen kan of dat je mij niet nodig hebt: doe het dan niet. ” Volgens Waylon zouden vrouwen zich niet moeten hoeven schamen als ze niet per se een geweldige carrière willen hebben. “Als je als vrouw van binnenuit de drang voelt om iets te doen, te creëren of na te jagen en je staat volledig achter die ambitie, dan is dat te gek. Doen. Maar heb je die ambities niet, dan is dat toch niet erg?”

Kinderen

De zanger heeft momenteel een relatie met de 22-jarige Joëlle Witschge die volgens Waylon dolgraag thuis wil zitten met een paar kinderen. “Het lijkt haar heerlijk om thuis te zijn met een paar kinderen, grote ambities heeft ze niet. Ik weet dat ik ouderwets klink nu, maar ik bewonder dat.”

Het koppel denkt volgens de zanger, die de vader is van de 12-jarige Dylan, nog niet echt aan kinderen, maar uitsluiten doet hij het niet. “Wie weet over een paar jaar. Het lijkt me wel gaaf om nog een keer vader te worden.”