waylon nieuwe liefde

Waylon wil ambitie loze huisvrouw

Viel vrijwel iedere vrouw in katzwijm bij het zien van de slaapkamer ogen van zanger Waylon, na het interview met Viva is hij voor veel vrouwen verlost van zijn sexy imago. Waylon wil namelijk een vrouw zonder ambitie. Achter het aanrecht, met een paar koters.

Euro’s

Waylon wil in de relatie graag het ‘mannetje ’zijn. Iemand die graag voor een ander zorgt. “Ik durf te zeggen dat je als vrouw een man niet gelukkiger kunt maken dan toe te laten dat hij voor je zorgt” zo zegt de zanger. “Ik heb vriendinnen gehad die heel erg hun onafhankelijkheid wilden bewijzen. Dan gingen ze hard werken, veertig uur per week, om vervolgens thuis te komen met, weet ik veel, dertienhonderd euro”, aldus Waylon over eerdere relaties.

Carrière

“Begrijp me niet verkeerd hè: prima en fantastisch als je carrière wilt maken. Maar als je het alleen doet om te bewijzen dat je het alleen kan of dat je mij niet nodig hebt: doe het dan niet. ” Volgens Waylon zouden vrouwen zich niet moeten hoeven schamen als ze niet per se een geweldige carrière willen hebben. “Als je als vrouw van binnenuit de drang voelt om iets te doen, te creëren of na te jagen en je staat volledig achter die ambitie, dan is dat te gek. Doen. Maar heb je die ambities niet, dan is dat toch niet erg?”

Kinderen

De zanger heeft momenteel een relatie met de 22-jarige Joëlle Witschge die volgens Waylon dolgraag thuis wil zitten met een paar kinderen. “Het lijkt haar heerlijk om thuis te zijn met een paar kinderen, grote ambities heeft ze niet. Ik weet dat ik ouderwets klink nu, maar ik bewonder dat.”

Het koppel denkt volgens de zanger, die de vader is van de 12-jarige Dylan, nog niet echt aan kinderen, maar uitsluiten doet hij het niet. “Wie weet over een paar jaar. Het lijkt me wel gaaf om nog een keer vader te worden.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!