In je eentje een huishouden runnen, werken en ook nog iedere avond koken valt niet altijd mee. Met dit eenpansgerecht maken wij het je extra makkelijk. Gezonde waterkersstamp met een bite van amandelen. Goed werk heeft tijd nogdig gaat hier niet op want het dit eenpersoonsgericht staat maar liefst binnen 10 mintuen op tafel.
Wat heb je nodig:
50 g rookamandelen (zakje à 100 g)
2 bosuitjes
1 zakje waterkers (75 g) +
1 zakje aardappelpuree à la minute (pak à 3 x 60 g)
2 eetlepels kruidenboter
Hoe maak je het klaar:
Amandelen grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Dikste stelen van waterkers afhalen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Waterkers, bosui en kruidenboter erdoor scheppen en stamppot nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Stamppot op bord scheppen en amandelen erover strooien.
Bron: Singlessite