waterkersstamp

Waterkersstamppotje met een lekkere bite

In je eentje een huishouden runnen, werken en ook nog iedere avond koken valt niet altijd mee. Met dit eenpansgerecht maken wij het je extra makkelijk. Gezonde waterkersstamp met een bite van amandelen. Goed werk heeft tijd nogdig gaat hier niet op want het dit eenpersoonsgericht staat maar liefst binnen 10 mintuen op tafel.

Wat heb je nodig:

50 g rookamandelen (zakje à 100 g)
2 bosuitjes
1 zakje waterkers (75 g)  +
1 zakje aardappelpuree à la minute (pak à 3 x 60 g)
2 eetlepels kruidenboter

Hoe maak je het klaar:

Amandelen grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Dikste stelen van waterkers afhalen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Waterkers, bosui en kruidenboter erdoor scheppen en stamppot nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Stamppot op bord scheppen en amandelen erover strooien.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!