decollete

Wat Willem-Alexander van doen heeft met anti-rimpel BH

Wat heeft Willem-Alexander van doen met een anti-rimpel BH, zou je denken. Het is echter niet zomaar een bh maar van La Decollette, een keten die in heel de wereld gevonden wordt. In oost Europa moet er wat hulp van onze koning en koningin aan te pas komen om de polen over de streep te trekken. Daarvoor zijn handelsmissies bedacht.

Nieuwe deuren zijn er om te openen

Het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan Polen en de bijbehorende handelsmissie onder leiding van minister voor buitenlandse handel Lilianne Ploumen hebben ook de deuren geopend voor een nieuw Nederlands product op de Poolse markt: de anti-rimpel BH van La Decollette. Een lingerieketen uit de hoofdstad Warschau gaat de BH in al zijn tien zaken verkopen.

In het kielzog van koninklijk paar

Uitvindster Rachel de Boer oogst met La Decollette al jaren succes over de hele wereld, van Amerika tot West-Europa. In Centraal- en Oost-Europa kreeg ze tot nu toe geen voet aan de grond. Reden voor de Nederlandse ondernemer om zich aan te melden voor de handelsmissie in het kielzog van het koninklijk paar van 23 tot en met 26 juni. “Omdat vrouwen in dat deel van Europa veel waarde hechten aan hun uiterlijk, zie ik daar een enorme markt. Mooi dat ik dus als kleine ondernemer die zich internationaal oriënteert ook de kans kreeg om mee te gaan,” vertelt ze.

Werking van anti-rimpel BH

De anti-rimpel BH is een nacht-BH zonder cups die de borstpartij tijdens het slapen op haar plaats houdt. Met name zijslapers worden ’s ochtends vaak geconfronteerd met een  ‘gekreukeld’ decolleté, omdat de borsten tijdens het slapen tegen elkaar aan worden gedrukt. La Decollette voorkomt deze rimpelvorming.

Uit onderzoek van het Parijse onderzoeksinstituut CERCO bleek zelfs dat bestaande rimpels verdwijnen en de huid na enkele weken weer glad wordt na het dragen van de BH.

Ruimte voor promotie

Hoewel water en energie een prominente plek hadden in het programma van de handelsmissie, kreeg de Boer de ruimte om ook haar uitvinding te promoten. Met succes. Een lingerieketen in Warschau vormt voor haar de springplank naar de rest van het land en naburige landen. De Boer: “Het voordeel van de EU is dat ik gewoon vrije handel kan drijven met die landen. Dat er daar veel belangstelling is voor La Decollette wist ik al, maar de vraag was hoe ik die mensen kon bereiken. Deze missie heeft voor mij deuren geopend.”

Groei van Poolse ecenomie

De Boer zag met eigen ogen hoe de Poolse economie de laatste jaren aan het groeien is en hoe de koopkracht van de consument is toegenomen. “In Poznan zagen we een modern winkelcentrum zoals we dat in Nederland maar zelden zien. Als je op straat loopt zie je dat er veel aandacht wordt besteed aan het uiterlijk. Vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken en er zo goed mogelijk uit willen zien.”

Daar kan La Decollette hen vast bij helpen. Wat hebben wij toch een behulpzaam en mooi koninklijk stel. Dus ondernemers ben op de hoogte van dit bestaan.

Bron: Decolette

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!