decollete

Wat Willem-Alexander van doen heeft met anti-rimpel BH

Wat heeft Willem-Alexander van doen met een anti-rimpel BH, zou je denken. Het is echter niet zomaar een bh maar van La Decollette, een keten die in heel de wereld gevonden wordt. In oost Europa moet er wat hulp van onze koning en koningin aan te pas komen om de polen over de streep te trekken. Daarvoor zijn handelsmissies bedacht.

Nieuwe deuren zijn er om te openen

Het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan Polen en de bijbehorende handelsmissie onder leiding van minister voor buitenlandse handel Lilianne Ploumen hebben ook de deuren geopend voor een nieuw Nederlands product op de Poolse markt: de anti-rimpel BH van La Decollette. Een lingerieketen uit de hoofdstad Warschau gaat de BH in al zijn tien zaken verkopen.

In het kielzog van koninklijk paar

Uitvindster Rachel de Boer oogst met La Decollette al jaren succes over de hele wereld, van Amerika tot West-Europa. In Centraal- en Oost-Europa kreeg ze tot nu toe geen voet aan de grond. Reden voor de Nederlandse ondernemer om zich aan te melden voor de handelsmissie in het kielzog van het koninklijk paar van 23 tot en met 26 juni. “Omdat vrouwen in dat deel van Europa veel waarde hechten aan hun uiterlijk, zie ik daar een enorme markt. Mooi dat ik dus als kleine ondernemer die zich internationaal oriënteert ook de kans kreeg om mee te gaan,” vertelt ze.

Werking van anti-rimpel BH

De anti-rimpel BH is een nacht-BH zonder cups die de borstpartij tijdens het slapen op haar plaats houdt. Met name zijslapers worden ’s ochtends vaak geconfronteerd met een  ‘gekreukeld’ decolleté, omdat de borsten tijdens het slapen tegen elkaar aan worden gedrukt. La Decollette voorkomt deze rimpelvorming.

Uit onderzoek van het Parijse onderzoeksinstituut CERCO bleek zelfs dat bestaande rimpels verdwijnen en de huid na enkele weken weer glad wordt na het dragen van de BH.

Ruimte voor promotie

Hoewel water en energie een prominente plek hadden in het programma van de handelsmissie, kreeg de Boer de ruimte om ook haar uitvinding te promoten. Met succes. Een lingerieketen in Warschau vormt voor haar de springplank naar de rest van het land en naburige landen. De Boer: “Het voordeel van de EU is dat ik gewoon vrije handel kan drijven met die landen. Dat er daar veel belangstelling is voor La Decollette wist ik al, maar de vraag was hoe ik die mensen kon bereiken. Deze missie heeft voor mij deuren geopend.”

Groei van Poolse ecenomie

De Boer zag met eigen ogen hoe de Poolse economie de laatste jaren aan het groeien is en hoe de koopkracht van de consument is toegenomen. “In Poznan zagen we een modern winkelcentrum zoals we dat in Nederland maar zelden zien. Als je op straat loopt zie je dat er veel aandacht wordt besteed aan het uiterlijk. Vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken en er zo goed mogelijk uit willen zien.”

Daar kan La Decollette hen vast bij helpen. Wat hebben wij toch een behulpzaam en mooi koninklijk stel. Dus ondernemers ben op de hoogte van dit bestaan.

Bron: Decolette

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.