Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
later als je groot bent
11 juli 2016

Wat wil je later worden als je groot bent?

Wanneer je aan een kind vraagt wat hij later wil worden als hij groot is, dan krijg je vast een antwoord. Voetballer, ballerina, schooljuffrouw of brandweerman. Maar stel dat iemand aan jou deze vraag stelt, heb jij dan meteen je antwoord klaar of denk je wat een rare vraag want ik ben al lang groot.

Wat wil je later worden als je groot bent?

Vorige week stonden David en Arjan van 365dagensuccesvol.nl in het weekend Magazine van BN DeStem. In een column stelden zij die vraag over wat je later wilt worden wanneer je groot bent, aan mensen die niet meer de jongste zijn. De eerste reactie is dat mensen zo’n vraag niet verwachten. De meesten van ons zijn dat ‘iets’ al geworden, dus dat is dan zo.

Nooit te oud voor meer geluk

Maar wanneer je ongeacht je leeftijd iets zou mogen bedenken wat je graag zou willen worden, waar jij graag vanaf vandaag je ziel en zaligheid in wilt steken, dan is het mogelijk in ‘iets’ heel anders. Zeg eens eerlijk, zou jij mogelijk niet veel gelukkiger kunnen worden wanneer je wel je eigen ideaal plaatje zou gaan nastreven. Wanneer ben je namelijk te oud om meer geluk na te streven? Nooit toch.

De meeste relaties duren een jaar te lang

Via Singlessite.nl hebben wij jaren terug al over Arjan en David geschreven, die in 2013 al riepen in 2020 Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Dat schreven ze toen in hun doe-boek De Superrelatie. Een quote waar dat boek mee begint: “De meeste relaties duren een jaar te lang, voor een superrelatie is een leven te kort.”

Superrelatie begint bij jezelf

Niet investeren in je relatie is het zelfde als vertrekken. Iedere relatie die te lang duurt is niet alleen zonde van je tijd, maar vooral zonde van je leven. Heb je geen relatie, maar zou je dat wel willen, dat is dan perfect. Dat is namelijk de meest uitgelezen kans om aan een superrelatie te werken. Zo’n superrelatie begint namelijk bij jou.

In Superrelatie is alles liefde

Waar willen David en Arjan met jou aan werken? Aan het krijgen van een superrelatie, waarin alles liefde is. Je kunt hierover spreken als mensen in totale onafhankelijkheid met elkaar verbonden zijn. Je hebt de ander niet nodig voor jouw geluk, omdat je zelf compleet bent. Je bent niet elkaars opvulling, maar elkaars aanvulling.

De partners zijn niet bij elkaar omdat ze elkaar nodig hebben, maar omdat ze het geweldig vinden om samen te zijn. Ze leven met plezier in het nu, maar werken samen aan een perspectief voor straks. Ze werken actief aan het beste maken van hun eigen leven en dat van de ander. Ze zouden met niemand willen ruilen.

Wat wil je later worden als je groot bent?

Met dat werken in het nu en het beter maken van je leven voor later, zijn we terug op de begin vraag: “Wat wil je later worden als je groot bent? Denk nooit dat er geen nieuwe uitdagingen meer zijn, dat een ingeslagen weg niet omgebogen kan worden. Durf echter toe te geven dat je nog wensen en dromen hebt. Ga werken aan je toekomst door ten eerste een superrelatie met jezelf te hebben en daarnaast met een ander.

Een leven vol geluk

Arjan en David geven omdat het vakantie is een cursus weg. “Een leven vol geluk en succes.” Kijk daarvoor hier, hoe je dit programma kunt winnen. Want je bent nooit te oud om een soort van nieuwe start of doorstart te maken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie