happy single bestaat tijdelijk

Wat vertellen slipjes over jouw liefdesleven

De dames bij Cosmo hebben een ludieke manier gevonden om hun favoriete topics aan te snijden. In hun ‘Sexy vs Skanky’-filmpjes hebben ze het onder meer over borsten, badmode, celebkapsels, geslaagde en gefaalde trends. Vandaag gaat het over de do’s en dont’s bij slipjes en wat ze prijsgeven over je liefdesleven. Benieuwd?

Om een ‘expert’ ter plaatse te hebben, was ook lingerie- en bikinimodel Julie Henderson van dienst om haar kennis over slipjes te delen. Op het menu staan de do’s en dont’s bij slipjes, de perfecte lingerie voor een date én de boodschap die bepaalde types onderbroekjes geven over je liefdesleven.

Sexy vs Skanky

De dames spreken klare taal als het aankomt op do’s en don’t bij de selectie van je ondergoed. Zo zijn jarretels helemaal over the top en komen dames die hun lingerie altijd proberen te matchen veel te geforceerd en gepland over. Een slipje dat niet helemaal bij je beha past is een stuk speelser en verlost je van de gedachte dat je veel te hard je best doet.

Tot de categorie sexy behoren boxershortjes voor dames die je kont perfect rond maken én de boxers van je vriend, man of date (de ochtend erna). Absoluut skanky is het dragen van eetbaar ondergoed (dat bovendien infecties kan veroorzaken), lingerie uit tweedehandswinkels én het uitwisselen van slipjes met vriendinnen.

Slipjes & relaties

Als we deze Cosmo-ladies mogen geloven kan je bij het zien van een slipje perfect weten in welke stadium van de relatie dames zich bevinden of welke speciale gelegenheid ze misschien gepland hebben.

1. De eerste date
Corrigerend ondergoed!

2. De date-fase
Slipjes die schattig zijn en een beetje sexy, maar allesbehalve over te top.

3. Eerste vrijpartij of onenightstand
Een string onder een strakke outfit met als boodschap: “Ik weet wat ik wil.

4. Tweede nacht tussen de lakens
Fleurige, kanten, frivole slipjes met wat meer decoratie.

5. Zoveel jaar samen of getrouwd
De verjaardag van een relatie wordt gevierd met wat extra moeite op lingerievlak: jarretelles, panty’s en een extra sexy slipje.

6. De ‘laat me gerust’-modus
De fameuze ‘bommaonderbroek’ is het signaal bij uitstek dat vrouwen gerust gelaten willen worden, zeker wanneer het de tijd van de maand is.

Bron: HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.