Wat verraden de kookkunsten van je date?

Een man die voor je kookt, wil je houden. En terecht! Maar wist je dat zijn kookkunsten iets zeggen over zijn karakter? Vergezel hem gerust in de keuken, want daar ontdek je of hij écht bij je past.

Microgolfoven
Deze man wil steeds tijd winnen. Hij heeft altijd zijn agenda bij de hand en plant romantische dates in zoals werkafspraken. Als jij ook zo’n strikt schema hebt, zal je hem begrijpen. Heb je dat niet, dan kan het wel eens verkeerd aflopen als hij je voorstelt om een uurtje sekstijd te ‘reserveren’.

Afhaalmaaltijden
Ook deze man hecht veel belang aan tijd. Hij haat opruimen en koken omdat hij dan minder dingen kan doen waar hij van houdt. Tijd met jou doorbrengen, bijvoorbeeld. Dit is een romanticus pur sang, al kan je hem later zien als een luiaard die romantiek gebruikt als excuus.

Mix en match
Als hij kant-en-klare maaltijden aanvult met verse producten, dan is hij een analyticus die goed compromissen sluit. Bijvoorbeeld: hij kiest voor spaghettisaus uit blik en vult die aan met groenten uit zijn moestuintje om de maaltijd gezonder te maken. Deze man is makkelijk in de omgang, maar soms moet je hem duidelijk zeggen wat je wil.

Avontuurlijke gerechten
Jouw date is een foodie in hart en nieren. Hij is op de hoogte van de laatste culinaire trends en bekijkt alle dagen kookprogramma’s om zijn eigen kunsten bij te schaven. Zijn keuken staat dan ook vol met vreemde hulpstukken. Ook buiten zijn keuken probeert hij graag nieuwe dingen uit. Ben je een avontuurlijk type, dan zal deze man je niet gauw vervelen.

Vlees
Dit type beschouwt zichzelf als een ‘echte’ man en is ’s zomers niet bij de barbecue weg te slaan. Hij blaakt van het zelfvertrouwen en volgt altijd zijn gevoel. Bovendien twijfelt hij zelden en leeft hij volgens het motto ‘wat je zelf doet, doe je beter’. Vegetariërs opgepast: deze man zal je wellicht nooit begrijpen.

Creatieve kok
Kookt hij zonder recept, dan heb je met een creatieve man te maken. Hij laat zich vaak leiden door zijn eigen ervarigen en gevoelens, maar zelden door het advies van anderen. Als hij eerlijk is, wordt hij liever met rust gelaten in de keuken. Misschien kan jij ondertussen de tafel dekken?

Zwaar diner
Deze man kan het hoogstwaarschijnlijk goed vinden met zijn(groot)moeder en heeft veel van zijn kooktalent aan haar te danken. Hij wil een vrouw verwennen met heerlijke – lees: calorierijke – maaltijden. Lust je zijn gerechten niet, zeg hem dat dan voorzichtig. Hij is heel gevoelig en heeft het beste met je voor.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?