genieten op Vlieland

Wat te doen vandaag?

Mooi weer, weekend of zomaar een doordeweekse dag en dan slaat het ineens toe: wat te doen vandaag? Je hebt zin om erop uit te gaan, naar buiten, met of zonder andere mensen maar het kriebelt aan alle kanten, je wilt weg! 

Spontaan er op uit

Herkenbaar? Vast wel. We krijgen het allemaal wel eens ineens op onze heupen. De dagen rijgen zich aaneen met werken, huishouden, sociale verplichtingen, kinderen of familie waar je toch echt even bij op bezoek moet terwijl je er niet zo’n zin in hebt. Niet zo gek dat je er af en toe even spontaan tussenuit wilt toch? Maar wat te doen als je single bent, geen partner die met allerlei creatieve, leuke suggesties komt? Dan moet je het zelf verzinnen inderdaad.

Inspiratie uitgaan

De ene keer komen er wel vijf dingen in je op die je leuk vindt en a al minute kunt doen en op andere momenten heb je werkelijk geen idee. Dan is een beetje inspiratie vast welkom. Misschien dat onze Uit Agenda je op weg helpt. Want die staat boordenvol met uitjes, feestjes en activiteiten. Je hoeft je geen moment te vervelen want er is iedere dag wel wat te doen! Mooie bijkomstigheid is dat je meteen in leuk gezelschap verkeert. Wie weet wordt het zo wel een hele bijzondere dag!

7 leuke dingen om vandaag te doen

Geen zin in andere nieuwe mensen ontmoeten, ga je liever alleen of met een vriend(in) op pad die toevallig ook niks anders te doen heeft vandaag, dan geven je 7 leuke uit-ideetjes mee.

1. Terrasje pakken! (te fris, neem truitje mee of zoek er een met warmtelampen)

2. Bezoek een onbekende plek. Neem een straal van pak ‘m beet 10 kilometer (dan kan je ook op de fiets) en ga naar een dorp, stad waar je nog nooit bent geweest en laat je verrassen.

3. Zoek je favoriete foto’s uit. Soms kan een klusje dat je voor je uit hebt geschoven ook erg leuk zijn om te doen zoals foto’s van je laatste vakantie uitzoeken zodat je er een album van kan maken

4. Bezoek de kinderboerderij. Geen kinderen? Dat maakt helemaal niet uit want het is altijd leuk om naar de beestjes te gaan kijken, een rondje te lopen, bakje koffie te drinken of een ijsje te eten tussen de lammetjes, schaapjes, konijntjes en de kippen niet te vergeten.

5. Verwen jezelf met een sterrendiner. Geen geld om heel luxe uit eten te gaan? Snuffel een uurtje op internet en je ontdekt de meest waanzinnige overheerlijke recepten die meestal best goed zelf klaar te maken zijn. Maar ook wij hebben een paar zalige ideetjes voor je.

6. Feest met vrienden.We blijven even bij eten want als het zonnetje schijnt vandaag dan is het een ideale dag voor een BBQ. Nodig snel je vrienden uit via Facebook of de WhatsApp groep en vraag ze allemaal wat te eten en drinken mee te nemen. Zo heb je onverwachts een spontane Amerikaanse fuif en ben jij weinig geld kwijt. Gezellig!

7. Lastminute uitje. Is de dag al halverwege (of nog later…) dan hou je eigenlijk alleen de avond nog over. Ga naar de bios, kijk of er een leuke voorstelling is in het theater bij jou in de buurt en reserveer snel dat laatste kaartje. Wedden dat je een super avond hebt?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag