genieten op Vlieland

Wat te doen vandaag?

Mooi weer, weekend of zomaar een doordeweekse dag en dan slaat het ineens toe: wat te doen vandaag? Je hebt zin om erop uit te gaan, naar buiten, met of zonder andere mensen maar het kriebelt aan alle kanten, je wilt weg! 

Spontaan er op uit

Herkenbaar? Vast wel. We krijgen het allemaal wel eens ineens op onze heupen. De dagen rijgen zich aaneen met werken, huishouden, sociale verplichtingen, kinderen of familie waar je toch echt even bij op bezoek moet terwijl je er niet zo’n zin in hebt. Niet zo gek dat je er af en toe even spontaan tussenuit wilt toch? Maar wat te doen als je single bent, geen partner die met allerlei creatieve, leuke suggesties komt? Dan moet je het zelf verzinnen inderdaad.

Inspiratie uitgaan

De ene keer komen er wel vijf dingen in je op die je leuk vindt en a al minute kunt doen en op andere momenten heb je werkelijk geen idee. Dan is een beetje inspiratie vast welkom. Misschien dat onze Uit Agenda je op weg helpt. Want die staat boordenvol met uitjes, feestjes en activiteiten. Je hoeft je geen moment te vervelen want er is iedere dag wel wat te doen! Mooie bijkomstigheid is dat je meteen in leuk gezelschap verkeert. Wie weet wordt het zo wel een hele bijzondere dag!

7 leuke dingen om vandaag te doen

Geen zin in andere nieuwe mensen ontmoeten, ga je liever alleen of met een vriend(in) op pad die toevallig ook niks anders te doen heeft vandaag, dan geven je 7 leuke uit-ideetjes mee.

1. Terrasje pakken! (te fris, neem truitje mee of zoek er een met warmtelampen)

2. Bezoek een onbekende plek. Neem een straal van pak ‘m beet 10 kilometer (dan kan je ook op de fiets) en ga naar een dorp, stad waar je nog nooit bent geweest en laat je verrassen.

3. Zoek je favoriete foto’s uit. Soms kan een klusje dat je voor je uit hebt geschoven ook erg leuk zijn om te doen zoals foto’s van je laatste vakantie uitzoeken zodat je er een album van kan maken

4. Bezoek de kinderboerderij. Geen kinderen? Dat maakt helemaal niet uit want het is altijd leuk om naar de beestjes te gaan kijken, een rondje te lopen, bakje koffie te drinken of een ijsje te eten tussen de lammetjes, schaapjes, konijntjes en de kippen niet te vergeten.

5. Verwen jezelf met een sterrendiner. Geen geld om heel luxe uit eten te gaan? Snuffel een uurtje op internet en je ontdekt de meest waanzinnige overheerlijke recepten die meestal best goed zelf klaar te maken zijn. Maar ook wij hebben een paar zalige ideetjes voor je.

6. Feest met vrienden.We blijven even bij eten want als het zonnetje schijnt vandaag dan is het een ideale dag voor een BBQ. Nodig snel je vrienden uit via Facebook of de WhatsApp groep en vraag ze allemaal wat te eten en drinken mee te nemen. Zo heb je onverwachts een spontane Amerikaanse fuif en ben jij weinig geld kwijt. Gezellig!

7. Lastminute uitje. Is de dag al halverwege (of nog later…) dan hou je eigenlijk alleen de avond nog over. Ga naar de bios, kijk of er een leuke voorstelling is in het theater bij jou in de buurt en reserveer snel dat laatste kaartje. Wedden dat je een super avond hebt?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.