singles ontdekken singlessite

Wat singles ontdekken op Singlessite.nl

Pas gescheiden, opnieuw daten, wanneer de eerste keer seks, wel of niet op Tinder, hoe werkt dat zo’n singlevakantie en wat komt er kijken bij een co-ouderschap? Allemaal vragen waarover Singlessite.nl de single van nu informeert. Want met ruim 2,8 miljoen alleenstaanden in Nederland is er een grote behoefte aan actuele, onafhankelijke informatie.

Online platform voor singles

Singlessite.nl is  11 jaar geleden ontstaan vanuit de gedachte dat singles in Nederland een onafhankelijk platform moesten krijgen waarop zij trends, handige tips en tools konden vinden om hun leven als kersverse single opnieuw vorm te geven. Want ga er maar aan staan: je bent na een jarenlange relatie opeens weer alleen en je hebt geen idee waar te beginnen! Singlessite.nl is uitgegroeid tot een volwaardig magazine dat de single van nu dagelijks informeert over daten, relaties, de liefde, reizen, uitgaan en lifestyle.

Waar lopen singles tegen aan?

Zo lang je nog in de veiligheid en geborgenheid van een relatie zit hoor je wel over Tinder, online dating, groepsreizen, grootste singlefeesten en seks met een ex, maar je hebt geen idee hoe het leven eruit ziet wanneer je echt als single door het leven gaat. Totdat je plotsklaps zélf single wordt. Je ineens een co-ouderschap met je ex hebt, de behoefte voelt om nieuwe mensen te leren kennen, wel op vakantie wilt maar niet alleen, je eerste stapjes wilt zetten op het gebied van online daten en twijfelt of zo’n singlefeest of event wel iets voor jou is. Wat doe je dan?

Online info zoeken

Juist, je gaat het internet op en op zoek naar betrouwbare info. En dan ontdek je vanzelf online magazine Singlessite.nl! Met duizenden artikelen zijn we dé informatiebron voor alle singles in Nederland. Of je nu 30 of 50 bent, wel of geen kinderen hebt, voor het eerst een relatiebreuk meemaakt of de vijfde keer; op Singlessite.nl ontdek je enorm veel nuttige tips en artikelen die passen bij de situatie waarin jij verkeert. Behalve op de website kan je ook via de gebruikelijke social media kanalen zoals Facebook en Twitter op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.

Geen datingsite maar informatiebron

Singlessite.nl is dus geen datingsite. Daar zijn er al genoeg van! We zijn ook geen community waar singles met elkaar in contact kunnen komen, want ook die zijn er al talrijk. We blijven bij de gedachte waar het ooit allemaal mee begon; singles optimaal voorzien van informatie. Een online magazine waar ook jij antwoordt krijgt op vragen als: “Waar kun je het beste daten, do’s en don’ts op een eerste afspraakje, wat zijn de voor- en nadelen van een groepsreis, hoe hou ik een goede relatie met mijn ex en waar ontmoet je nieuwe leuke mensen, ook als je verlegen bent”?

Dé single bestaat niet

Singlessite Magazine is een onuitputtelijke bron van informatie, dus doe er net als duizenden andere alleenstaanden je voordeel mee. En vergeet niet; ‘dé single’ bestaat niet. De enige gemene deler die je hebt met die 2,8 miljoen lotgenoten is dat je nu (tijdelijk) geen partner hebt. En dat is helemaal geen ramp, want we vertellen je op Singlessite.nl uiteraard ook hoe je het optimale kunt halen uit je single-bestaan. 😉

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!