singles ontdekken singlessite

Wat singles ontdekken op Singlessite.nl

Pas gescheiden, opnieuw daten, wanneer de eerste keer seks, wel of niet op Tinder, hoe werkt dat zo’n singlevakantie en wat komt er kijken bij een co-ouderschap? Allemaal vragen waarover Singlessite.nl de single van nu informeert. Want met ruim 2,8 miljoen alleenstaanden in Nederland is er een grote behoefte aan actuele, onafhankelijke informatie.

Online platform voor singles

Singlessite.nl is  11 jaar geleden ontstaan vanuit de gedachte dat singles in Nederland een onafhankelijk platform moesten krijgen waarop zij trends, handige tips en tools konden vinden om hun leven als kersverse single opnieuw vorm te geven. Want ga er maar aan staan: je bent na een jarenlange relatie opeens weer alleen en je hebt geen idee waar te beginnen! Singlessite.nl is uitgegroeid tot een volwaardig magazine dat de single van nu dagelijks informeert over daten, relaties, de liefde, reizen, uitgaan en lifestyle.

Waar lopen singles tegen aan?

Zo lang je nog in de veiligheid en geborgenheid van een relatie zit hoor je wel over Tinder, online dating, groepsreizen, grootste singlefeesten en seks met een ex, maar je hebt geen idee hoe het leven eruit ziet wanneer je echt als single door het leven gaat. Totdat je plotsklaps zélf single wordt. Je ineens een co-ouderschap met je ex hebt, de behoefte voelt om nieuwe mensen te leren kennen, wel op vakantie wilt maar niet alleen, je eerste stapjes wilt zetten op het gebied van online daten en twijfelt of zo’n singlefeest of event wel iets voor jou is. Wat doe je dan?

Online info zoeken

Juist, je gaat het internet op en op zoek naar betrouwbare info. En dan ontdek je vanzelf online magazine Singlessite.nl! Met duizenden artikelen zijn we dé informatiebron voor alle singles in Nederland. Of je nu 30 of 50 bent, wel of geen kinderen hebt, voor het eerst een relatiebreuk meemaakt of de vijfde keer; op Singlessite.nl ontdek je enorm veel nuttige tips en artikelen die passen bij de situatie waarin jij verkeert. Behalve op de website kan je ook via de gebruikelijke social media kanalen zoals Facebook en Twitter op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.

Geen datingsite maar informatiebron

Singlessite.nl is dus geen datingsite. Daar zijn er al genoeg van! We zijn ook geen community waar singles met elkaar in contact kunnen komen, want ook die zijn er al talrijk. We blijven bij de gedachte waar het ooit allemaal mee begon; singles optimaal voorzien van informatie. Een online magazine waar ook jij antwoordt krijgt op vragen als: “Waar kun je het beste daten, do’s en don’ts op een eerste afspraakje, wat zijn de voor- en nadelen van een groepsreis, hoe hou ik een goede relatie met mijn ex en waar ontmoet je nieuwe leuke mensen, ook als je verlegen bent”?

Dé single bestaat niet

Singlessite Magazine is een onuitputtelijke bron van informatie, dus doe er net als duizenden andere alleenstaanden je voordeel mee. En vergeet niet; ‘dé single’ bestaat niet. De enige gemene deler die je hebt met die 2,8 miljoen lotgenoten is dat je nu (tijdelijk) geen partner hebt. En dat is helemaal geen ramp, want we vertellen je op Singlessite.nl uiteraard ook hoe je het optimale kunt halen uit je single-bestaan. 😉

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.