fabels feiten wijn

Wat single vrouwen kunnen leren van Jani

In België is een nieuw programma te zien over en met singles. All you need is Jani, waarin single vrouwen tips worden aangereikt om zich beter te voelen. Afgelopen week had Jani gesprek met Nancy, een vlot babbelende maar onzekere dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen.

De belangrijkste datinglessen uit dit programma:

– Vraag een man die je tien minuten kent niet wat hij zou doen als hij terminaal was. Voor wie het programma gemist heeft: dat deed Nancy op een date die meer op een kruisverhoor leek. Bij uitbreiding: een checklist in je hoofd hebben kan best, maar geef het wat tijd voor je begint af te vinken.

– Online daten is misschien toch niet de toekomst. Na enkele jaren internetdaten kent Nancy vooral verhalen over mannen die bezet bleken of in de filmzaal tussen de benen betast wilden worden.

– Je kan een man verleiden met een zalm. De vraag: ‘Ik maak vanavond zalm, welke wijn zou daar bij passen’ leverde de uitwisseling van mailadressen op. Versieren in de supermarkt, beter dan een datingsite.

– Draag geen wijde broek, sneakers en een jeansjas voor je eerste date, want je loopt het risico dat je hetzelfde draagt als je potentiële lover. Ga voor vrouwelijk en vergeet vooral niet regelmatig te gaan shoppen.

– Uiteraard is het belangrijk dat je vooroordelen loslaat en dat je mannen met een open geest benadert. Maar er moet ergens een grens getrokken en als Jani het laatste woord heeft, ligt die bij witte sokken. Date nooit een man met witte sokken. Punt.

All You Need is Jani, elke woensdag om 21.00 uur op Vijf.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips