fabels feiten wijn

Wat single vrouwen kunnen leren van Jani

In België is een nieuw programma te zien over en met singles. All you need is Jani, waarin single vrouwen tips worden aangereikt om zich beter te voelen. Afgelopen week had Jani gesprek met Nancy, een vlot babbelende maar onzekere dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen.

De belangrijkste datinglessen uit dit programma:

– Vraag een man die je tien minuten kent niet wat hij zou doen als hij terminaal was. Voor wie het programma gemist heeft: dat deed Nancy op een date die meer op een kruisverhoor leek. Bij uitbreiding: een checklist in je hoofd hebben kan best, maar geef het wat tijd voor je begint af te vinken.

– Online daten is misschien toch niet de toekomst. Na enkele jaren internetdaten kent Nancy vooral verhalen over mannen die bezet bleken of in de filmzaal tussen de benen betast wilden worden.

– Je kan een man verleiden met een zalm. De vraag: ‘Ik maak vanavond zalm, welke wijn zou daar bij passen’ leverde de uitwisseling van mailadressen op. Versieren in de supermarkt, beter dan een datingsite.

– Draag geen wijde broek, sneakers en een jeansjas voor je eerste date, want je loopt het risico dat je hetzelfde draagt als je potentiële lover. Ga voor vrouwelijk en vergeet vooral niet regelmatig te gaan shoppen.

– Uiteraard is het belangrijk dat je vooroordelen loslaat en dat je mannen met een open geest benadert. Maar er moet ergens een grens getrokken en als Jani het laatste woord heeft, ligt die bij witte sokken. Date nooit een man met witte sokken. Punt.

All You Need is Jani, elke woensdag om 21.00 uur op Vijf.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.