estelle cruijff nieuwe liefde

Wat mannen zeggen om vrouwen in bed te krijgen

Omdat mannen niet altijd eerlijk zijn wanneer ze hun zinnen gezet hebben op een vrouw, maakte het magazine Cosmopolitan een lijst van de meest voorkomende leugentjes die ze bovenhalen wanneer de slaapkamer in zicht komt.

6 dingen die mannen zeggen om vrouwen tussen de lakens te krijgen:

1. ‘Kom dichter, ik wil gewoon wat knuffelen’

Zo oud als de straat, maar nog steeds veelgebruikt. De kans dat zijn hand tijdens het knuffelen ‘per ongeluk’ onder je kleding belandt, is quasi honderd procent.

2. ‘Ik ben er zeker van dat je mijn hond fantastisch zal vinden’

Laat dierenliefde niet primeren op je gezond verstand, zeker niet in de late uurtjes. De kans is groot dat hij niet eens een hond heeft.

3. ‘Ik heb nooit seks op de eerste date’

Als hij dit zegt op een manier waarop je hem gelooft, heb je te maken met een man die wellicht meer seks op de eerste date heeft gehad dan hij zich kan herinneren.

4. ‘Ik vertel het toch tegen niemand’

Gevaarlijk, want wat niemand weet, telt toch niet echt? Deze man weet dat je bezorgd bent om je reputatie en maakt daar handig misbruik van.

5. ‘Mijn televisie in de woonkamer is stuk, maar die in de slaapkamer werkt prima’

Natuurlijk. En wellicht is het in zijn slaapkamer ook zou koud dat je wel dicht tegen hem moet gaan liggen om een film te kunnen zien zonder verkouden te worden.

6. ‘Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Ik zou het een eer vinden als je bij mij bleef vannacht’

De man die begrepen heeft hoe vleierij werkt, ziet zijn kansen op nachtelijk gezelschap sneller stijgen dan de zeespiegel en de rente samen. En is dus eentje om met een nodige korrel zout te nemen.

Bron: Cosmopolitan

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.