knap en single

Wat mannen onweerstaanbaar maakt

De wondere wereld van de seksuele aantrekking is een populair onderzoeksgebied. Ontelbare en vaak bedenkelijke studieresultaten vliegen ons in ieder geval dagelijks om de oren.

De resultaten en alle bevindingen zijn zo goed als gestoeld op de gedachte dat een vrouwenbrein geprogrammeerd is om te reageren op oerdriften waar de man sluw op zou kunnen inspelen.

Kin omhoog

Mannen met een opgeheven hoofd zouden assertiever, trotser, slanker en aantrekkelijker overkomen.

Serieus

Vervang je sympathieke glimlach maar door een strenge expressie. Het zorgt in de ogen van een vrouw voor meer vertrouwen en veiligheid.

Littekens

Jawel, onderzoekers zijn ook tot de conclusie gekomen dat vrouwen een zwak hebben voor littekens in het aangezicht. Het zou het gevoel opwekken dat een potentïele (bed)partner geen schrik heeft om zich in de strijd te werpen.

Grote ogen

Sper die kijkers wijd open heren, want grote ogen maken je alerter en sympathieker.

Rood

De kleur rood is een winnaar om een date te versieren. De passionele tint wordt geassocieerd met kracht en seksuele dynamiek.

Hét tijdstip

Mannen moeten wachten tot een vrouw ovuleert (want dat staat uiteraard op ons voorhoofd geschreven) vooraleer ze haar uitnodigen voor een avondje uit. Stel de vraag in haar rechteroor, terwijl je de pols van haar dominante arm aanraakt. Succes gegarandeerd.

Zweet

Geen deo in de buurt? No problemo, want de oerinstincten in de vrouw zijn dol op hevig geurende oksels. Al die feromonen zorgen voor positieve prikkels. Zo, met deze cocktail van op wetenschappelijke feiten gestoelde trucjes kan het niet meer misgaan, toch?

Bron: Goed Gevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!