knap en single

Wat mannen onweerstaanbaar maakt

De wondere wereld van de seksuele aantrekking is een populair onderzoeksgebied. Ontelbare en vaak bedenkelijke studieresultaten vliegen ons in ieder geval dagelijks om de oren.

De resultaten en alle bevindingen zijn zo goed als gestoeld op de gedachte dat een vrouwenbrein geprogrammeerd is om te reageren op oerdriften waar de man sluw op zou kunnen inspelen.

Kin omhoog

Mannen met een opgeheven hoofd zouden assertiever, trotser, slanker en aantrekkelijker overkomen.

Serieus

Vervang je sympathieke glimlach maar door een strenge expressie. Het zorgt in de ogen van een vrouw voor meer vertrouwen en veiligheid.

Littekens

Jawel, onderzoekers zijn ook tot de conclusie gekomen dat vrouwen een zwak hebben voor littekens in het aangezicht. Het zou het gevoel opwekken dat een potentïele (bed)partner geen schrik heeft om zich in de strijd te werpen.

Grote ogen

Sper die kijkers wijd open heren, want grote ogen maken je alerter en sympathieker.

Rood

De kleur rood is een winnaar om een date te versieren. De passionele tint wordt geassocieerd met kracht en seksuele dynamiek.

Hét tijdstip

Mannen moeten wachten tot een vrouw ovuleert (want dat staat uiteraard op ons voorhoofd geschreven) vooraleer ze haar uitnodigen voor een avondje uit. Stel de vraag in haar rechteroor, terwijl je de pols van haar dominante arm aanraakt. Succes gegarandeerd.

Zweet

Geen deo in de buurt? No problemo, want de oerinstincten in de vrouw zijn dol op hevig geurende oksels. Al die feromonen zorgen voor positieve prikkels. Zo, met deze cocktail van op wetenschappelijke feiten gestoelde trucjes kan het niet meer misgaan, toch?

Bron: Goed Gevoel

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!